Cumhurbaşkanı Erdoğan Fas Kralı'nı Ailesiyle Birlikte Kabul Etti - Son Dakika
Son Dakika Logo

Cumhurbaşkanı Erdoğan Fas Kralı'nı Ailesiyle Birlikte Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan Fas Kralı\'nı Ailesiyle Birlikte Kabul Etti
27.12.2014 16:32  Güncelleme: 18:00

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz günlerde 5 uçakla Türkiye'ye gelen Fas Kralı ve ailesini Yıldız Sarayı içindeki Mabeyn Köşkü'nde ağırladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, özel bir ziyaret için İstanbul'da bulunan Fas Kralı 6. Muhammed Rabat ve ailesini Yıldız Sarayı içindeki Mabeyn Köşkü'nde kabul etti.

EMİNE ERDOĞAN VE SÜMEYYE ERDOĞAN'DA KATILDI

Görüşmede Cumhurbaşkanı Erdoğan'a eşi Emine ve kızı Sümeyye Erdoğan da eşlik etti. Fas Kralı 6. Muhammed görüşmeye eşi Kraliçe Selma, oğlu Veliaht Prens Hasan ve gelini Prenses Hatice Rabat'la geldi.

SICAK GÖRÜŞME

Erdoğan ve Rabat ailesinin görüşmesinin samimi bir havada geçtiği bildirilirken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın daveti üzerine Fas Kralı 6. Muhammed Rabat'ın önümüzdeki yıl Türkiye'ye resmi bir ziyarette bulunacağı öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan Fas Kralı'nı Ailesiyle Birlikte Kabul Etti - Son Dakika


Advertisement