Cumhurbaşkanı Gül Reyhanlı'da(1): Bu Terör Olayını Yaptıranlar Eninde Sonunda Cezalarını Görecekler - Son Dakika
Son Dakika Logo

Cumhurbaşkanı Gül Reyhanlı'da(1): Bu Terör Olayını Yaptıranlar Eninde Sonunda Cezalarını Görecekler

Cumhurbaşkanı Gül Reyhanlı\'da(1): Bu Terör Olayını Yaptıranlar Eninde Sonunda Cezalarını Görecekler
16.05.2013 13:17

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, "Türkiye'de yapılan terör olayları en çok kayıp verdiğimiz ve en çok acı çektiğimiz bir olaydır."

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, " Türkiye'de yapılan terör olayları en çok kayıp verdiğimiz ve en çok acı çektiğimiz bir olaydır. Bu olayı teşvik edenler, yapanlar, yardım edenler, herkesi şiddetle lanetliyorum. ve bütün milletimizin de şunu bilmesini istiyorum ki bu terör olayını yaptıranlar, yapanlar, yardımcı olanlar eninde sonunda cezalarını göreceklerdir" dedi.

Cumhurbaşkanı Gül, bombalı saldırıların yaşandığı Hatay'ın Reyhanlı ilçesine geldi. Cumhurbaşkanı Gül, beraberindeki İçişleri Bakanı Muammer Güler ile ilk olarak Reyhanlı Kaymakamlığını ziyaret etti.

Antakya-Reyhanlı yolunda çok sayıda asker ve polisin önlem aldığı gözlendi.

Reyhanlı'da gazetecilere açıklamalarda bulunan Gül, "Bugün bu acıyı en derinden hissettiğimi, devletimizin bütün imkanlarıyla halkımızın yanında olduğunu göstermek için buradayım" dedi. - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Gül Reyhanlı'da(1): Bu Terör Olayını Yaptıranlar Eninde Sonunda Cezalarını Görecekler - Son Dakika


Advertisement