Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Gürcistan Başbakanı Gakharia'yı karşıladı - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Gürcistan Başbakanı Gakharia'yı karşıladı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın Gürcistan Başbakanı Giorgi Gakharia'yı karşılaması Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın Gürcistan Başbakanı Giorgi Gakharia ile tokalaşması ve içeri girmeleri ANKARA - Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Gürcistan Başbakanı Giorgi Gakharia'yı karşıladı.

31.10.2019 12:29  Güncelleme: 12:31

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın Gürcistan Başbakanı Giorgi Gakharia'yı karşılaması

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın Gürcistan Başbakanı Giorgi Gakharia ile tokalaşması ve içeri girmeleri ANKARA - Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Gürcistan Başbakanı Giorgi Gakharia'yı karşıladı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Gürcistan Başbakanı Gakharia\'yı karşıladı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Gürcistan Başbakanı Gakharia'yı karşıladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement