Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay İtalya'ya Geldi - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay İtalya'ya Geldi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Libya Konferansı'na katılmak üzere İtalya'nın Palermo kentine geldi.

12.11.2018 20:18

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Libya Konferansı'na katılmak üzere İtalya'nın Palermo kentine geldi.

Oktay, Falcone Borsellino Havaalanı'nda Türkiye'nin Roma Büyükelçisi Murat Salim Esenli ve diğer yetkililer tarafından karşılandı.

Oktay ile Türkiye'nin Libya Özel Temsilcisi ve AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler de Palermo'ya geldi.

İtalya Başbakanı Giuseppe Conte tarafından heyet başkanlarına verilen akşam yemeğine katılacak Oktay, yarın genel çalışma oturumunda katılımcılara hitap edecek.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, konferansa katılan ülkelerin heyet başkanları ve muhataplarıyla ikili görüşmeler gerçekleştirecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay İtalya'ya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement