Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimi'nin Ardından - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimi'nin Ardından

Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimi\'nin Ardından

MHP Zonguldak İl Başkan Vekili Metin Soydaş, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimi'nin, Zonguldak ve Türkiye'ye hayırlı olmasını diledi.

28.06.2018 17:34

MHP Zonguldak İl Başkan Vekili Metin Soydaş, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimi'nin, Zonguldak ve Türkiye'ye hayırlı olmasını diledi.

Soydaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, 24 Haziran seçimlerinde Zonguldak'tan milletvekili çıkaramadıklarını ancak oy oranlarını arttırdıklarını söyledi.

Seçilen milletvekillerini tebrik eden Soydaş, "Zonguldak'a hizmet konusunda şu andan itibaren yanlarındayız. Ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Çağırdıklarında her konuda yanlarında oluruz. Onlara her konuda yardımcı olacağımızı beyan ediyoruz." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimi'nin Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement