Danimarkalı Yönetmen, Uyuşturucu Bağımlısı Olduğunu İtiraf Etti - Son Dakika
Güncel

Danimarkalı Yönetmen, Uyuşturucu Bağımlısı Olduğunu İtiraf Etti

Ünlü yönetmen ve senarist Lars von Trier, alkol ve uyuşturucu bağımlısı olduğunu açıkladı. Ünlü yönetmenin son filmi "Nymphomaniac" da Türkiye'de tartışma yaratmıştı.

29.11.2014 21:08  Güncelleme: 21:32

Danimarkalı ünlü yönetmen ve senarist Lars von Trier, alkol ve uyuşturucu bağımlısı olduğunu ancak bir süredir kullanmayı bıraktığını açıklayarak, bu haliyle artık film üretemeyebileceğini belirtti.

"ARTIK FİLM ÜRETEMEYEBİLİRİM"

Son filmi "Nymphomaniac" ile ses getiren Lars von Trier, 3 yıl aradan sonra ilk kez Politiken gazesine verdiği röportajda, artık film üretemeyebileceğini ifade etti. Senaryo yazarken günde bir şişe votka içip uyuşturucu madde kullandığını itiraf eden yönetmen, hayatta kalabilmek için bu alışkanlıklarını bırakmak zorunda olduğunu dile getirdi.

FESTİVALDEN ATILMIŞTI

Lars von Trier, uyuşturucu ve alkol bağımlılığından kurtulmaya çalışan bir kimsenin artık sanatsal bir yapıt üretemeyeceğini öne sürdü.

Daha önce biyolojik babasının bir Alman olduğunu açıklayan, 2011 yılındaki Cannes Film Festivali'nde de Adolf Hitler'i "anlayabildiğini" söyleyerek sempatisini dile getiren yönetmen, festivalden atılmıştı. Bunun üzerine şaka yaptığını söyleyen Lars von Trier bir daha insanların önünde konuşmayacağını söyleyerek, sessizliğe bürünmüştü.

Danimarkalı Yönetmen, Uyuşturucu Bağımlısı Olduğunu İtiraf Etti
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Danimarkalı Yönetmen, Uyuşturucu Bağımlısı Olduğunu İtiraf Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Meto: Napak lo 0 0 Yanıtla

Advertisement