Daum: "Türkiye'yi Ve Samandıra Benim İkinci Vatanım" - Son Dakika
Güncel

Daum: "Türkiye'yi Ve Samandıra Benim İkinci Vatanım"

Daum: "Türkiye\'yi Ve Samandıra Benim İkinci Vatanım"

"ayhan Tumani ve Marcel Daum Çok İyi Çalıştılar. Birini Göndereceksen Ben Olabilirim, Koch Olabilir, Aykut'u Düşünebilirsin. Bunu Anlaması Güç. Ne Denebilirki..."

18.06.2010 19:23

"AYHAN TUMANİ VE MARCEL DAUM ÇOK İYİ ÇALIŞTILAR. BİRİNİ GÖNDERECEKSEN BEN OLABİLİRİM, KOCH OLABİLİR, AYKUT'U DÜŞÜNEBİLİRSİN. BUNU ANLAMASI GÜÇ. NE DENEBİLİRKİ..."

Fenerbahçe'de takımda kalıp kalmayacağı tartışılırken, dün başkan Aziz Yıldırım'la görüştükten sonra gödevinin başında olduğunu açıklayan Alman teknik adam Christoph Daum, bu sabah Samandıra Tesisleri'ne gitti.

Roland Koch dışında bütün yardımcılarının görevine son verilen Alman çalıştırıcı Roland Koch ile birlikte Samandıra Tesisleri'ne geldi. Burada basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Daum önce Türkçe olarak " Türkiye'yi seviyorum, Fenerbahçe'yi çok seviyorum. Türkiye ve Samandıra benim ikinci vatanım. Yapacak çok iş var" derken daha sonra İngilizce olarak şöyle konuştu:

"Ne yapacağımızı göreceğiz. İyi antrenman programı, iyi bir kaleci ve iyi bir asistan koç ile başarı gelir. Ayhan Tumani ve Marcel Daum çok iyi çalıştılar. Birini göndereceksen ben olabilirim, Koch olabilir, Aykut'u düşünebilirsin. Bunu anlaması güç. Ne denebilirki..."

Roland Koch da Türkçe olarak "Türkiye'yi çok seviyorum, Samandıra'yı çok seviyorum. Burada olmaktan çok mutluyuz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Daum: 'Türkiye'yi Ve Samandıra Benim İkinci Vatanım' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement