Davutoğlu, AK Parti İstanbul İl Teşkilatı'nın İftarına Katıldı-Aktüel - Son Dakika
Güncel

Davutoğlu, AK Parti İstanbul İl Teşkilatı'nın İftarına Katıldı-Aktüel

Davutoğlu, AK Parti İstanbul İl Teşkilatı\'nın İftarına Katıldı-Aktüel

Haber-Kamera Ümit TÜRK İstanbul DHA Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından Yenikapı Şehir Parkı'nda düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

12.07.2015 23:08

Haber-Kamera Ümit TÜRK İstanbul DHA

Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından Yenikapı Şehir Parkı'nda düzenlenen iftar yemeğine katıldı. İftara az bir zaman kala alana gelen Başbakan Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu, kendisini karşılayanlarla tokalaştıktan sonra, masasına oturdu.

Başbakan ve eşinin bulunduğu masada, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın annesi Saadet Kiraz, babası Hakkı Kiraz, engelli atlet Zübeyde Süpürgeci, bir yetim ailesi, Kıbrıs Gazisi Oğuzhan Aygün ve sanatçılar Özdemir Erdoğan ile Melahat Gülses yer aldı.

İftar yemeğine, Başbakan Yardımcıları Yalçın Akdoğan ve Numan Kurtulmuş ile Avrupa Birliği Bakanı Volkan Bozkır, Eski İçişleri Bakanı Efkan Ala, aralarında Yandex Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ ve Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk'in de bulunduğu işadamları, bazı azınlık cemaati liderleri ile çok sayıda AK Parti'li milletvekili, belediye başkanı ve partili katıldı. Başbakan Davutoğlu, masasına gelerek kendisine sarılan küçük bir kız çocuğunu sevdi, bir süre sohbet etti.

İftarın ardından AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci açılış konuşması yaptı. Ardından, Başbakan Ahmet Davutoğlu konuklara seslendi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Davutoğlu, AK Parti İstanbul İl Teşkilatı'nın İftarına Katıldı-Aktüel - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement