Değirmenci: Başarı Çalışarak Kazanılır - Son Dakika
Güncel

Değirmenci: Başarı Çalışarak Kazanılır

Değirmenci: Başarı Çalışarak Kazanılır

2010-2011 Eğitim Dönemi Yarıyıl Tatiline Giren Öğrencilere Avcılarda Düzenlenen Törenle Karneleri Verildi.

28.01.2011 13:46

Denizköşkler ilköğretim okulunda düzenlenen törende başarılı öğrencilere karne ve hediyelerini Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci, Kaymakam Savaş Tuncer, Milli Eğitim Müdürü Hasan Dal ve okul müdürleri verdi.

BİLGE ADAMI ANLATTI

Törende bir konuşma yapan Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci, öğrencilere yarıyıl tatilini iyi geçirmelerini belirterek, "Bilge adam hikâyesini" anlattı. Değirmenci eğitimde başarının bilge adam hikâyesindeki gibi öğretmen ve öğrencilerin avucunun içinde olduğunu kaydederek, "Birlikte çalışarak mükemmel başarılar kazanılabilir" dedi.

Avcılar Kaymakamı Savaş Tuncer ise eğitim öğretimin önemine değinerek Avcılarda 10 bin kişinin okuma yazma bilmediğini, periyodik bir uygulama ile bu sayının üçer bölümler halinde sıfıra düşürüleceğini kaydetti. Tuncer, "Bu çağda eğitimsiz insanın olması bizlere yakışmıyor. Okuma yazma bilmeyen aileleri ziyaret ederek ikna edip mutlaka okuma yazma öğretmeliyiz" dedi.

BAŞARIYA HEDİYE

Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci, Kaymakam Savaş Tuncer ve Milli Eğitim Müdürü Hasan Dal, daha sonra Denizköşkler ilköğretim okulunda başarılı olan okul ve sınıf birincilerine kitap hediye ederek başarılarının devamını dilediler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Değirmenci: Başarı Çalışarak Kazanılır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement