Demir, Seçim Çalışmaları İçin Mardin'de - Son Dakika
Güncel

Demir, Seçim Çalışmaları İçin Mardin'de

Demir, Seçim Çalışmaları İçin Mardin\'de

Mehmet Halit Demir, AK PartiMardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Vejdi Kahraman'ın seçim çalışmalarına destek vermek üzere Mardin'e geldi.

24.02.2014 10:09

Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Vejdi Kahraman'a ait olan Kızıltepe'de SKM'yi ziyaret eden Demir, burada yaptığı konuşmasında 30 Mart'ta yapılacak seçimlerin önemini anlatarak AK Partili adaylara halkın gereken desteği göstermesi gerektiğini savundu.

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Vejdi Kahraman tarafından karşılanan eski Milletvekili Mehmet Halit Demir, kalabalık bir heyet eşliğinde geçtiği seçim koordinasyon merkezinde partililere bir konuşma yaptı. Türkiye'de halkın artık bilinçlendiğini, bilinçlenen halkın yerinin de oyunun da istikrarın, güven yanı olduğuna işaret eden yaşanan süreçle ilgili de değerlendirmelerde bulundu.

AK Parti'nin iktidara geldiği ilk günden beri harita yada coğrafyalara bakmaksızın gözü yaşlı mazlum halkların yanında yer aldığını ifade eden Demir, şöyle konuştu: "Sayın Başbakanımız liderliğinde AK Parti, sadece ülke sınırlarımız içerisinde değil, Dünya'nın neresinde olursa olsun, hangi coğrafyada yaşıyorsa yaşasın gözü yaşlı mazlum insanların, halkların yanında yer aldı. Elbet bu tavrın da, bu onurlu duruşun da bir bedeli olacaktı. Ve nihayet te oluyor. 'Siz sadece sınırlarınızda kalın, kafanızı kuma gömün. Büyümeyin, gelişmeyin' diyen bazı güçler türlü türlü oyunlarla partimizi ve ülkemizde devam eden istikrar ortamının önünü kesmeye çalışıyorlar. Ama çok şükür ki halkımız yaşananların farkındadır. Gezi olayları ve öncesindeki bazı hadiselerle başlayan süreci halkımız çok iyi okuyup tahlil etti."dedi.

"HALK, ÜLKEMİZE ÖDETTİRİLEN FATURALARIN FARKINDA"

Gücünü dışardaki malum güçlerden alan bazı oluşumların Türkiye üzerinde farklı emellerinin olduğunu ifade eden Demir, "Bugün sahnelenmek istenen oyunun farklı sahnelerini daha önce hep birlikte yaşadık. Bu oyunu sahnelemek isteyenlerin arzusu şudur: Orta Asya'da, Ortadoğu'da, Afrika'da, Balkanlar'da her nerede yaşıyorsa yaşasın gözü yaşlı mazlum; aç sefil insanların yardımına koşmayacaksınız. Onları görmezden gelecek, haksızlıklara, hukuksuzluklara karşı sesinizi çıkarmayacaksınız. İçeride ise; kardeş kavgalarınıza devam edecek, oluşturulacak çatışma ortamları ve boş polemiklerle, demokrasi dışı sözüm ona bazı müdahalelerle vakit harcayacak, yerinizde saymaya devam edeceksiniz. Ve tabi bütün bunlar da yaşanırken içeride de dışarıda da kaybetmeye devam edeceksiniz. Bu yaşanan süreçlerde Ülkemize ödetirilen faturaların çok şükür ki halk farkındadır. Millet demokrasi ve istikrardan yana tavrını açıkça ortaya koymuştur. Bunun en güzel cevabını da 30 Mart'ta sandıkta verecektir. Dolayısıyla gün, sen ben kavgasına düşmenin günü değil, gün 30 Mart'ta istikrardan yana tavrını koymanın günüdür. Ben inanıyorum ki AK Parti'nin büyükşehirlerde arz ettiği hizmetin kalitesi, 30 Mart'tan sonra Mardin'de de belirecektir." diye konuştu.

Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Vejdi Kahraman ise, eski milletvekili Mehmet Halit Demir'e verdiği destekten dolayı teşekkür ederek, 30 Mart'ta kadar geceli gündüzlü olarak devam ettirecekleri seçim çalışmalarından sonra Mardin Büyükşehir Belediyesi'ne AK Belediyeciliğin hizmet kalitesini kazandıracaklarına inandıklarını söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Demir, Seçim Çalışmaları İçin Mardin'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement