Demirel'in Doktoru Aylin Cesur - Son Dakika
Güncel

Demirel'in Doktoru Aylin Cesur

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in evinin önünden görüntüler- Taziyeye gelenler- Demirel'in Doktoru Aylin Cesur'un açıklamaları ANKARA - 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in Doktoru Aylin Cesur gazetecilere açıklamalarda bulundu.

18.06.2015 12:46  Güncelleme: 12:55

Dokuzuncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in doktoru Aylin Cesur,  Demirel ile yaşadıkları hatıraların her anı ve her saniyesinin aklında kalacağını belirterek, "Her anı böylesine deneyim sahibi bir insana danışarak yaşamak çok güzel çok mutluluk verici bir duyguydu" dedi.

Süleyman Demirel'in Güniz Sokak'taki evinde taziye için konukları beklediği sırada basın mensuplarıyla sohbet eden Cesur, Demirel ile uzun süredir bir arada olmanın şeref ve ağırlığını taşımaya devam edeceğini belirtti.

Aylin Cesur, "Her anı böylesine deneyim sahibi bir insana danışarak yaşamak çok güzel çok mutluluk verici bir duyguydu. Artık kendisine danışamayacak olmanın üzüntüsü hakim. Onun çok eksikliği var onu çok özledik" diye konuştu.

Demirel'in vefat ettiği akşama sağlık durumunda herhangi bir sıkıntının bulunmadığını anlatan Cesur, şunları söyledi:

"Son gün akşamına kadar iyiydi. Mukadderat. Son noktada tıbbın da yapabileceği bir şey kalmıyor. Akşam yemeğinde gayet iyiydi. Konuştuk. Türkiye ile ilgili ne olup bittiğini hep bana sorardı, bende ne olup bittiği konusunda bilgi verirdim. Dinlenmek istedi. Monitördeki bazı parametrelerin bozulduğunu anında fark ettim. Başındaydım zaten. Müdahale direk hastanedeki yoğun bakımda oldu. Çok hızlı ve ani bir şekilde müdahaleler yapıldı.  Allah'ın takdirinin önüne geçemiyorsunuz."

Demirel\'in Doktoru Aylin Cesur
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Demirel'in Doktoru Aylin Cesur - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement