Demirpark Avm' Yi Sinan Yağmur Aşka Yolculuğa Çıkardı - Son Dakika
Güncel

Demirpark Avm' Yi Sinan Yağmur Aşka Yolculuğa Çıkardı

Demirpark Avm\' Yi Sinan Yağmur Aşka Yolculuğa Çıkardı

DemirPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi' nde Ada Store Müzik Kitap Evi' nin katkılarıyla açılan 2. kitap sergisi' nde 27 Mayıs tarihleri arasında saat 14.00-16.00' da yazar Sinan Yağmur ve Kenan Tunç okuyucularıyla buluştu.

28.05.2012 22:27  Güncelleme: 22:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yağmur, 1990 da ise Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun oldu. 1990 yılında yüksek lisansını "Kelam ve İslam Felsefesi Ana Bilim Dalı"nda başladı. 1991 yılında Kadınhanı imam hatip lisesinde öğretmenliğe başlayan Sinan Yağmur sırasıyla Konya İHL, ve meram Dr. Ali Rıza Bahadır İHL' de idarecilik görevlerinde bulundu, halen Naci'ye Mumcuoğlu lisesinde din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni olarak görevini sürütmektedir.

Aşkın Gözyaşları Hz. Mevlana, Aşkın Gözyaşları Tebrizli Şems ve Aşkın Gözyaşları Kimya Hatun'un 9 dile çevrildiğini söyledi. Yağmur, "Aşkın Gözyaşları Tebrizli Şems kitabım 280′nci baskıya ulaştı. Aşkın Gözyaşları Hz. Mevlana isimli kitabım ise 100 bin adet sattı. Yazar Tunç ise 1988 yılında Sosyal Bilimlerden mezun olup şairlik, spor yöneticiliği ve sendika yöneticiliği yapmıştır.

Tunç' un "Yıldızlar da Kayar" isimli bir şiir kitabı var. "Çaylar Benden" isimli roman hakkında şu bilgileri verdi "Bu romanı okumaya başlayan pek çok kişi, romanda kendini bulacak ve kitap daha bitmeden iç dünyasındaki büyük değişimin ayak seslerini hissedecektir; çünkü bu roman, hayatın gerçeklerinden yola çıkarak, yürekten gelen bir samimiyet ve güzel günlere olan özlemin hasretiyle kaleme alınmıştır" dedi.

Yazarlar okuyucuları arasında çekiliş yaparak okuyucularına yemek yeme şansını kazandırdılar. DemirPark AVM, yaz aylarında da etkinliklerine devam edecektir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Demirpark Avm' Yi Sinan Yağmur Aşka Yolculuğa Çıkardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement