Denetim Serbestliğinden Yararlanan 100 Kişiye Eğitim - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Denetim Serbestliğinden Yararlanan 100 Kişiye Eğitim

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Denetim Serbestliğinden Yararlanan 100 Kişiye Eğitim
 Güncelleme: 

Diyarbakır'da denetim serbestliğinden yararlanan 100 kişiye Aile Eğitimi Programı kapsamında 'Anne-Baba Olmak' konulu eğitim verildi.

Aile ve Sosyal Politikalar Diyarbakır İl Müdürlüğü bünyesinde il genelinde gerçekleştirilen Aile Eğitimi kapsamında, Adalet Bakanlığı Diyarbakır Denetimli Serbestlik Müdürlüğü talebi üzerine denetimli serbestlikten yararlanan 100 kişiye eğitim verildi.

AEP Eğitmeni Sosyolog ve Aile Danışmanı Esra Öztürk tarafından, 'Anne- Baba Olmak' konulu eğitimin ardından katılımcılardan olumlu tepkiler geldi.Yetkililer, bu kapsamda 2014 yılı içerisinde Diyarbakır AEP Eğitmenleriyle 8 eğitim daha gerçekleştireceklerini ve denetimli serbestlikten faydalanan vatandaşlarla bir araya gelineceğini söyledi.

Kaynak: Temsilci