Deniz Kuvvetleri Eski Komutanı Yiğit, "Balyoz" Duruşmasında - Son Dakika
Güncel

Deniz Kuvvetleri Eski Komutanı Yiğit, "Balyoz" Duruşmasında

Deniz Kuvvetleri Eski Komutanı Yiğit, "Balyoz" Duruşmasında

"Balyoz planı" davasını Deniz Kuvvetleri Eski Komutanı Emekli Oramiral Eşref Uğur Yiğit de izliyor.

24.11.2011 15:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Balyoz planı" davasını Deniz Kuvvetleri Eski Komutanı Emekli Oramiral Eşref Uğur Yiğit de izliyor.

'Amirallere Suikast Davası' iddianamesinde suikast düzenleneceği öne sürülen isimler arasında yeralan Yiğit daha önce, "Suikast iddiasında ismi geçen 2 albayım, eğer bana bir mermi sıkılırsa, bana bir hücum olursa göğsünü siper edecekler insanlardır." demişti.

"Balyoz Davası'nın 50. duruşmasını Deniz Kuvvetleri eski Komutanı emekli Oramiral Eşref Uğur Yiğit ve emekli Koramiral Atilla Kıyat da izledi. Sabah saatlerinde Silivri'de bulunan duruşma salonuna gelen Yiğit duruşmayı bir süre izledikten sonra, sanık yakınlarıyla kafeteryada sohbet etti. Duruşmaya verilen arada sözlü olarak gazetecilerin sorularını yanıtlayan emekli Koramiral Atilla Kıyat, yargılanan sanıkların birçoğunun Harp Akademisi'nde hocası olduğunu ve öğretmenler günü gibi önemli bir günde ziyarete geldiğini belirtti. Kıyat, sanıklara moral ziyaretinde bulunduğunu da söyledi. Emekli Oramiral Yiğit ise daha öncede duruşmalara katıldığını belirterek açıklama yapmadan öğleden sonra adliyeden hızlı adımlarla ayrıldı.

"EŞREF UĞUR YİĞİT'E SUİKAST DÜZENLECEĞİ İDDİA EDİLİYOR"

Amirallere Suikast Davası'nın iddianamesinde eski Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Metin Ataç ile Oramiral Eşref Uğur Yiğit'e suikast düzenleceği iddia ediliyor. Deniz Kuvvetleri eski Komutanı emekli oramiral Eşref Uğur Yiğit, intihar eden Kurmay Albay Berk Erden'in cenazesinde yaptığı açıklamada "Bana düzenleneceği söylenen suikast iddiasında ismi geçen 2 albayım, eğer bana bir mermi sıkılırsa, bana bir hücum olursa göğsünü siper edecekler insanlardır" demişti. Koramiral Atilla Kıyat da geçtiğimiz günler de bir gazeteye verdiği röportajında "Darbe düşünenlere TBMM af çıkartabilir" sözleriyle gündeme gelmişti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Deniz Kuvvetleri Eski Komutanı Yiğit, 'Balyoz' Duruşmasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement