Denizli Iki Kardeşin Son Yolculuğu Oldu - Son Dakika
Güncel

Denizli Iki Kardeşin Son Yolculuğu Oldu

Iki kardeşin son yolculuğu olduDENİZLİ'nin Acıpayam İlçesi'nde, takla atan otomobilin sürücüsü 27 yaşındaki Doğukan Yazıcı ile yanındaki kardeşi, 17 yaşındaki Nihal Yazıcı öldü.

30.07.2017 20:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Iki kardeşin son yolculuğu oldu

DENİZLİ'nin Acıpayam İlçesi'nde, takla atan otomobilin sürücüsü 27 yaşındaki Doğukan Yazıcı ile yanındaki kardeşi, 17 yaşındaki Nihal Yazıcı öldü.

Kaza, dün saat 21.00 sıralarında, Denizli- Burdur Karayolu'nda bulunan Acıpayam İlçesi Apa Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Acıpayam'dan Burdur yönüne giden bir süt fabrikasında gıda mühendisi Doğukan Yazıcı, yönetimindeki 20 FK 828 plakalı otomobilin tekerini yol kenarındaki mıcıra kaptırınca direksiyon kontrolünü yitirdi. Kontrolden çıkan otomobil, takla atarak yol kenarındaki tarlaya savruldu. Yoldan geçen diğer araç sürücülerinin haber vermesi üzerine gelen 112 Acil Servis ve jandarma ekipleri otomobil sürücüsü Doğukan Yazıcı'nın yaşamını yitirdiğini yanındaki kardeşi Nihal Yazıcı'nın ise yaşamsal fonksiyonlarının devam ettiğini belirledi. Ağır yaralı Nihal Yazıcı, olay yerindeki ilk müdahale ardından Acıpayam Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Genç kız, doktorların müdahelesine rağmen kurtarılamadı. İki kardeşin cesetleri otopsi için Pamukkale Üniversitesi Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. İki kardeşin acı haberi alan yakınları gözyaşlarına boğuldu. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

İKİ KARDEŞ SON YOLCULUKLARINA UĞURLANDI

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde, tekerinin mıcırlı yolda kontroldan çıkarak takla atan otomobilde yaşamını yitiren sürücü Doğukan ile kardeşi Nihal Yazıcı için bugün cenaze töreni düzenlendi. Cenaze namazı, Merkezefendi ilçesindeki Hilal Camisi'nde ikindiyi müteakip kılındı. Cenaze törenine sağlık memuru olan baba Tahsin Yazıcı, hemşire olan anne Adile Yazıcı, aile yakınları ve Nihal Yazıcı'nın Denizli Anadolu Lisesi'nden okul arkadaşları katıldı. Cenaze töreni sırasında iki evladını da kaybeden Tahsin Yazıcı yakınlarının yardımıyla ayakta dururken, anne Adile Yazıcı ise bir elinde oğlunun fotoğrafını, diğer elinden ise kızının çok sevdiği oyuncak ayısını hiç bırakmadı. Nihal Yazıcı'nın okul arkadaşları birbirlerine sarılıp, gözyaşı döktü. Kılınan namazın ardından iki kardeşin bir süre omuzlarda taşınan cenazeleri Çakmak Mezarlığı'nda gözyaşları içinde toprağa verildi.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Haber-Kamera: Deniz TOKAT - Ramazan ÇETİN/ DENİZLİ, (DHA)

(Tür: Yurt)

Denizli Iki Kardeşin Son Yolculuğu Oldu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Denizli Iki Kardeşin Son Yolculuğu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement