Derece Alan Öğrenciler Ödüllendirildi - Son Dakika
Güncel

Derece Alan Öğrenciler Ödüllendirildi

İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen törende, Kırklareli'nin eğitim, öğretimde başarılı bir kent olduğunu, Türkiye'de düzenlenen birçok yarışmada da başarı gösterdiğini söyleyen İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım, "Bu tür yarışmaları önemsediklerini "AB'yi sadece biz öğrenmiyoruz.

01.10.2016 11:56

İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen törende, Kırklareli'nin eğitim, öğretimde başarılı bir kent olduğunu, Türkiye'de düzenlenen birçok yarışmada da başarı gösterdiğini söyleyen İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım, "Bu tür yarışmaları önemsediklerini "AB'yi sadece biz öğrenmiyoruz. Onlar da bizden bir şeyler öğreniyor. Bu karşılıklı akitlerin yerine getirilmesi ve AB denilen bu olgunun öğrencilerimiz tarafından yeterince tanınması için bu bir fırsattı. Ben öğrencilerimizi bu açıdan tebrik ediyorum" dedi.

Resim yarışmasında il birincisi olan Pınarhisar Kaynarca Ortaokulu'ndan Asya Çalışır, slogan yarışması il birincisi olan Merkez Kavaklı Şehit Varol Çalışkan Ortaokulu'ndan İrem Ezman ve kısa öykü yarışmasında il birincisi olan Remzi Yapıcı Sosyal Bilimler Lisesi'nden Sefa Enez Kayacak dizüstü bilgisayarla ödüllendirildiler. Resim yarışması il ikincisi Babaeski Ortaokulu öğrencisi Sanem Öksüz, slogan yarışması il ikincisi Merkez İstiklal Ortaokulu'nda okuyan İrem Canan Kenar ve kısa öykü yarışması il ikincisi Lüleburgaz Lisesi'nden Selinay Gündoğan bisikletle ödüllendirildiler.

Resim yarışması il üçüncüsü Merkez İstiklal Ortaokulu'ndan Gülay Mayti, slogan yarışması il üçüncüsü Merkez Kavaklı Şehit Varol Çalışkan Ortaokulu'ndan Ecem Orus ve kısa öykü yarışması il üçüncüsü Lüleburgaz Lisesi'nden Sibel Sürgüt satranç takımı ile ödüllendirildiler. Derece alan öğrencilere hediyelerini İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım verdi.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Derece Alan Öğrenciler Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement