Dereye Düşen Kişiyi Arama Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Dereye Düşen Kişiyi Arama Çalışmaları Sürüyor

05.05.2014 13:25

Tekneden tekneye geçmeye çalışırken Kurbağalıdere'ye düştüğü belirtilen Flamenko sanatçısı Mehmet Ulvi Afşar'ı arama çalışmaları devam ediyor.

Kadıköy'de tekneden tekneye geçmeye çalışırken Kurbağalıdere'ye düştüğü belirtilen Flamenko müziğinin Türkiye'deki temsilcilerinden gitarist Mehmet Ulvi Afşar'ı arama çalışmaları sürüyor.

Kurbağalıdere balıkçı barınağı mevkisinde, 3 gün önce tekneyle gezinti yaptıktan sonra başka bir tekneye geçmeye çalışırken dereye düşen Afşar'ı arama çalışmalarına bugün de devam edildi.

Deniz polisi, tekneye takılan 3 boyutlu sonar cihazıyla dere boyunca Afşar'ı arıyor. Dalgıç polisler de derenin dibinde çalışma yapıyor.

Arama çalışmalarını izleyen Mehmet Ulvi Afşar'ın kardeşi Ahmet Afşar, gazetecilere yaptığı açıklamada, olayın cuma akşamı saat 21.50'de gerçekleştiğini söyledi.

Arama kurtarma ekibinin dün 2 boyutlu sonar cihazıyla dip taraması gerçekleştirdiğini, dalgıç polislerin de arama yaptığını anlatan Afşar, "Ağabeyim 74 yaşındaydı ama dinçti. Bir rahatsızlığı da yoktu. Yüzmeyi de bilirdi. Zaten 1999 yılında Yalova'da depremde kızını ve eşini kaybetti. Tek başına yaşamını sürdürüyordu. 3 gün oldu, artık umutlu olmanın anlamı yok. Ama en azından cesedinin bulunmasını istiyoruz" diye konuştu.

Mehmet Ulvi Afşar'ın arkadaşı Tekin Çakmak da "Arkadaşlarıyla Moda koyunda gezintiye çıkmışlar. Akşam saatlerinde tekneden tekneye geçerek kıyıya çıkmaya çalışırken suya düşmüş. Şanssızlık, hava lodos. Suyun dibi bulanık. 3 gündür bulamadılar" ifadelerini kullandı.

Arama kurtarma ekiplerinin de destek verdiği çalışmaları, Afşar'ın yakınları kıyıdan izliyor. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Dereye Düşen Kişiyi Arama Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika


Advertisement