Derya Coşkundeniz Yeni Kitabını Tanıttı - Son Dakika
Güncel

Derya Coşkundeniz Yeni Kitabını Tanıttı

Derya Coşkundeniz Yeni Kitabını Tanıttı

Derya Coşkundeniz ikizlerle yaşamın sırrını yeni kitabında anlattı.

10.04.2014 16:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İkiz annesi Derya Coşkundeniz, Türkiye'de ilk kez ikiz anneleri için rehber niteliği taşıyan bir kitap yazdı. Coşkundeniz'in kendi deneyimlerini, her biri kendi alanında Türkiye'nin en iyisi olan uzman doktorların görüşleriyle birleştirerek oluşturduğu kitabı "X2 İkizlerle Hayat" Destek Yayınları'nın katkıları ile kitapçılarda yerini aldı.

Kitabının tanıtımı için Bebek Happily Ever After'da bir davet veren Derya Coşkundeniz'i ailesi ve yakın arkadaşları yalnız bırakmadı. Eşi Mehmet Coşkundeniz ikiz kızları Derin ve Mavi, yakın arkadaşları Ferda Çekem Yar, Ebru Destan, Yeşim Salkım, Prof. Dr. Arif Verimli, Berna Laçin ve Ayşe Kucuroğlu düzenlenen davette Derya Coşkundeniz'in mutluluğuna ortak oldu.

Derya Coşkundeniz Türkiye'de örneği olmayan ilk kitabı ile ilgili "Ben ikiz bebek büyütmenin zorluğunu çektim ama başkalarının çekmesine ne gerek var diye düşündüm ve bu kitabı yazdım. Kitap, sadece ikiz anneleri için değil tüm anneler için bir rehber özelliği taşıyor. Kitapta bir annenin, sevincini, mutluluğunu, üzüntülerini, yaşadığı zorlukları, bu zorluklarla mücadele yollarını, hem anne hem de iyi bir eş olmanın püf noktalarını bulacaksınız..." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Derya Coşkundeniz Yeni Kitabını Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement