Dev Adamlar İçin Haydi Maça Manisa! - Son Dakika
Güncel

Dev Adamlar İçin Haydi Maça Manisa!

Dev Adamlar İçin Haydi Maça Manisa!

Manisa Büyükşehir Belediyespor yarın saat 15.00'de Atatürk Spor Salonu'nda konuk edeceği Artvin Belediye maçının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladı.

27.04.2018 14:47  Güncelleme: 14:46

Asbaşkan Orkun Şıktaşlı, "Kaliteli ve hedefe kilitlenmiş kadromuzla, taraftarlarımızın gücüyle maçı kazanacağımızı umuyorum. Final grubunda tüm maçlar çekişmeli geçecek. Tüm Manisalı basketbol severleri yarın saat 15.00'da Atatürk Spor Salonuna bekliyoruz" dedi.

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi'nde normal sezonu zirvede bitirdikten sonra play-off eleme maçlarından da alnının akıyla çıkan ve adını play-off final grubu maçlarına yazdırmayı başaran gururumuz Manisa Büyükşehir Belediye Spor Erkek Basketbol Takımında yarın saat 15.00'da Artvin Belediye ile oynanacak olan play-off final grubu 1'inci maçı öncesinde geri sayım başladı ve hazırlıklar galibiyet parolasıyla tamamlandı.

Şıktaşlı, " Taraftarlarımızın Gücüyle Oynayacağız ve Kazanacağız"

Böylesine önemli maçlarda tribün desteğinin çok daha fazla önemli olduğunu söyleyen Manisa Büyükşehir Belediye Spor Asbaşkanı Orkun Şıktaşlı, " Tüm Manisalı basketbol severleri maça bekliyoruz. Yarın oynanacak olan bu önemli maçta Atatürk Spor Salonunu doldurabilirsek ben Artvin'in bu salondan yenilgiyle ayrılacağına ve maçı kazanacağımıza yürekten inanıyorum" dedi.

" Kaliteli ve Hedefe Kilitlenmiş Bir Kadromuz Var"

Sözlerinin sonunda maçın zorlu geçeceğini belirten Asbaşkan Orkun Şıktaşlı, " Kaliteli ve hedefe kilitlenmiş bir kadromuz var. Taraftarlarımızın gücü takımımızın işini kolaylaştıracaktır. Zor bir maç oynayacağız. Rakibimizde normal sezonu bizim gibi zirvede bitirdi. Play-off final grubu maçlarına tüm takımlar eşit başlıyor. Normal sezonda ve play-off eleme maçlarında ki başarımızı play-off final grubu maçlarında da sürdürerek başarımızı şampiyonlukla taçlandırmak istiyoruz" diye konuştu.

Hazırlıklar Galibiyet Parolasıyla Tamamlandı, Zafer'den Müjdeli Haber Geldi

Yarın saat 15.00'da konuk edeceği Artvin Belediye maçının hazırlıklarını bugün yaptığı teknik ve taktik antrenmanıyla tamamlayan dev adamlarımızda sakatlığı bulunan Zafer'den müjdeli haber geldi. Bugün yapılan antrenmanda takımla birlikte çalışan Zafer Sezer Alp, yarın saat 15.00'de başlayacak olan Artvin Belediye maçında forma giyebilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dev Adamlar İçin Haydi Maça Manisa! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement