İstanbullular Şile Sahillerine Akın Etti! Zabıta Ekipleri Girişleri Durdurdu - Son Dakika
Güncel

İstanbullular Şile Sahillerine Akın Etti! Zabıta Ekipleri Girişleri Durdurdu

Bayram tatilinde şehir dışına çıkamayan İstanbullular, Şile sahillerine akın etti. Plajların dolup taştığı ilçedeki zabıta ekipleri, girişleri kapatarak tatilcileri geri çevirdi.

27.06.2017 10:19  Güncelleme: 11:08

Bayram tatilinde şehir dışına çıkamayan İstanbullular, sıcak havanın da etkisiyle Şile sahilerini doldurdu. Plajlara akan onbinler arasında Suriyeli ve yabancı uyrukluların çokluğu gözlerden kaçmadı.

ZABITALAR GİRİŞLERİ DURDURDU

Ramazan Bayramı tatilini İstanbul'da geçirenlerin önde gelen tercihlerinden biri yine Şile sahilleri oldu. Onbinler Şile sahillerine aktı, plajları doldurdu. İlçeye giriş çıkışlarda trafik de durma noktasına geldi. Yoğunluk öylesine arttı ki plaj girişinde görevlendirilen zabıtaların, tatilcileri plajların dolduğu konusunda uyardığı ve geri çevirdikleri görüldü.

PLAJI DOLDURANLARIN ARASINDA SURİYELİLER DİKKAT ÇEKTİ

Geçtiğimiz yıllara göre gözlerden kaçmayan, en dikkat çekici fark ise plajları dolduranların arasında yabancıların çokluğu oldu. Bunların arasında ilk sırayı Suriyeliler'in aldığı görülüyor. Yabancı uyrukluların çokluğu değil ama sahilde yol açtıkları manzaralara dikkat çekip bu durumdan şikayetçi olduklarını söyleyenlerin sayısı da az değil.

İstanbullular Şile Sahillerine Akın Etti! Zabıta Ekipleri Girişleri Durdurdu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İstanbullular Şile Sahillerine Akın Etti! Zabıta Ekipleri Girişleri Durdurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement