Dilovası'nda Toprağı Kazdıkça Kimyasal Çıkıyor - Son Dakika
Güncel

Dilovası'nda Toprağı Kazdıkça Kimyasal Çıkıyor

Dilovası\'nda Toprağı Kazdıkça Kimyasal Çıkıyor

Sanayi kuruluşları ile konut alanlarının iç içe girdiği Dilovası'nda asfalt yolun kenarındaki dolgu topraktan 4 kamyon siyah atık madde çıkartıldı.

06.05.2015 10:00  Güncelleme: 10:14

Kocaeli'nin Dilovası İlçesi'nde, henüz 4 yıl önce yaptırılan Organize Sanayi Bölgelerine ulaşımı sağlayan yolun kenarındaki toprak yığınının çökmesi sonucu ortaya çıkan siyah atık madde şu ana kadar 4 kamyonu doldurdu.

MUHABİRİN ELİNİ YAKTI

Tübitek'e incelemeye gönderilen bu maddenin ne olduğu henüz belli olmamakla birlikte, DHA muhabiri bunu kameralara göstermek için eline aldıktan bir süre sonra ise elinde aşırı derece sıcaklık hissedince hemen elini yıkamak zorunda kaldı.

KAZI ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR

Büyük boy çuvallar içinde bulunan ve iş makinasıyla kazdıkça çıkan bu maddeden buraya ne kadar gömüldüğü ise bilinmiyor. Bugün de devam eden iş makinası ile kazıdan çekilen fotoğraflar geçilecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dilovası'nda Toprağı Kazdıkça Kimyasal Çıkıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • abuzer kadayif: Günü yasayanlar geleceğini dusunmeyenler gözünü toprak buruyenler İslami şeklen yasayanlar memleketi bitirdiniz bitirmeye devam ediyorsunuz 6 0 Yanıtla
  • yok: ne olduğu belli olmayan atığın içinde adamın elinin ne işi var 5 0 Yanıtla
  • adanali gökhan: bide nükleer getireceklermis mis mis su 7 haziran bi an gelsede kurtulalim su akepe den ve zihniyetlerinden insaalah 1 3 Yanıtla
  • FETTAHOĞULLARIN İŞİ: GÖZE TARIM VE BAKLİYATIN İŞİ BUNLAR 0 0 Yanıtla

Advertisement