Diplomasız İşadamından MBA Diploması - Son Dakika
Güncel

Diplomasız İşadamından MBA Diploması

Diplomasız İşadamından MBA Diploması

Diplomasız Türk işadamı Hüseyin Özer, üniversite mezunlarına 'İşletme Yönetimi Yüksek Lisansı diploması verecek.

26.09.2011 10:38

Londra'daki Sofra restorantlar zincirinin sahibi diplomasız Türk işadamı Hüseyin Özer, üniversite mezunlarına 'İşletme Yönetimi Yüksek Lisansı (MBA) diploması verecek.

İngiltere'nin en saygın üniversitelerinden Westminister Üniversitesi'yle ortak eğitime başlayacak olan ünlü işadamı Hüseyin Özer, kısa bir süre önce Middlesex Üniversitesi 'İş Kökenli Öğrenme Enstitüsü' işbirliğiyle geleceğin diplomalı işadamlarını yetiştirmek amacıyla sertifika programı başlatmıştı.

'İşletme Yönetimi Yüksek Lisansı (MBA) kursların tanıtımı için Özer restoranda yapılan törene, Westminister Üniversitesi Başkan Yardımcısı Prof. Geoff Petts, Westminister Üniversitesi Yöneticisi Peter Kyle, Prof. İzzet Kale, Westminister Üniversitesi Yüksek Öğrenim Direktörügg, Evelyne R, Dr. Jeremy Cowill, Hacney Community College Müdürü Ian Ashman ve Westminister Üniversitesi Pazarlama, İletişim ve Geliştirme Direktörü Sarah Carthew katıldı.

YÜKSEK LİSANS VERECEK

Türk işadamı tarafından kurulan Sofra Restoran'ları ve Westminister Üniversitesi arasında girişimci (müteşebbüs) yetiştirmek amacıyla imzalanan eğitim işbirliği anlamasına göre, üniversite mezunu öğrenciler restoranın mutfağında full-time aldıkları eğitimin ardından 'Business ve Management (MBA) diploması alacak.

'Westminister Üniversitesi işbirliğiyle geleceğin diplomalı işadamlarını yetiştirecek Hüseyin Özer, bundan büyük memnunluk duyduğunu belirterek, ' Burada geleceğin liderleri ve milyonerlerini yetiştireceğiz? dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Diplomasız İşadamından MBA Diploması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement