Eşinin kayıp ihbarı yaptığı genç kadının cesedi boş dairede bulundu - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Eşinin kayıp ihbarı yaptığı genç kadının cesedi boş dairede bulundu

25.12.2025 19:36  Güncelleme: 19:53

Diyarbakır'da eşi tarafından bir gün önce kayıp ihbarı yapılan 18 yaşındaki Sümeyye D., Yenişehir ilçesinde bir binanın boş dairesinde ölü bulundu. Genç kadının cesedini, daireye gelen mülk sahibi bir çöp poşetinin içinde buldu.

Diyarbakır'ın merkez Yenişehir ilçesinde bir binadaki boş dairede genç bir kadının cesedi bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

BOŞ DAİREDE ÇÖP POŞETİ İÇİNDE BULUNDU

Olay, Yenişehir ilçesine bağlı Fabrika Mahallesi'nde bir sitede bulunan binada meydana geldi. Binanın 8. katındaki boş daireye gelen mülk sahibi, evin bir odasında çöp poşeti içinde kadın cesedi olduğunu fark etti.

EKİPLER OLAY YERİNE SEVK EDİLDİ

Ev sahibinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, cesedin 18 yaşındaki Sümeyye D.'ye ait olduğu ve genç kadının hayatını kaybettiği belirlendi.

Eşinin kayıp ihbarı yaptığı genç kadının cesedi boş dairede bulundu

CESET ADLİ TIP'A GÖTÜRÜLDÜ

Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Sümeyye D.'nin cenazesi, otopsi yapılmak üzere Diyarbakır Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

EŞİ DÜN KAYIP BAŞVURUSUNDA BULUNMUŞ

Öte yandan, Sümeyye D.'nin eşinin, genç kadın için bir gün önce güvenlik güçlerine kayıp ihbarında bulunduğu ortaya çıktı.

Polis ekipleri olayın tüm yönleriyle aydınlatılması için soruşturmayı sürdürüyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Eşinin kayıp ihbarı yaptığı genç kadının cesedi boş dairede bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Osman Korkmaz Osman Korkmaz:
    Yani birisi kesip atmış OLAY BASİT ASLINDA … MUHTELEMEN KOCASI DIR YADA SEVGİLİSİ BS VARSA ODUR … 22 1 Yanıtla
  • batu kork batu kork:
    18 yasta evlilik nedir ya ah bu cehalet yazik olmus esini sorgulayin genelde yakin cevreden cikiyor es dost konu komsu 6 5 Yanıtla
    taşkın karakuş taşkın karakuş:
    10 yaşında her türlü haltı yiyen bi toplum olmuş sen 18 yaşında evlilik nedir diyorsun 4 0
  • Frdun Frdun:
    Bunda ne var ki, suçlu 30 yıl ceza alır indirimlerle 4 yıl yatar çıkar, aramızda dolaşmaya devam eder.. 11 0 Yanıtla
  • Murat Murat:
    yarabbim neler oluyor,,, 4 1 Yanıtla
  • Sinan gokdemir Gökdemir Sinan gokdemir Gökdemir:
    Muhtemelen kafın başkasıyla yakalandı. Sahibide kesip attı. Olay bu. Nasıl yaşarsan öyle ölürsün. 2 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement