Diyarbakır'da Kaçırılan Bebek Operasyonla Kurtarıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Diyarbakır'da Kaçırılan Bebek Operasyonla Kurtarıldı

Diyarbakır\'da Kaçırılan Bebek Operasyonla Kurtarıldı
22.10.2014 22:00  Güncelleme: 00:52

Diyarbakır'da önceki gün sünnet bahane edilerek kaçırılan bebek polisin başarılı operasyonuyla kurtarıldı.

Diyarbakır'da önceki gün 'Valilikten geldik. Çocukları ücretsiz Sünnet ettiriyoruz' diyerek minik Yunus'u annesinin kucağında alarak kayıplara karışan vicdansız kadın yapılan operasyonla yakayı ele verdi.

Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde bir köyde yakalanan kadının evinde olan Yunus bebek te sağlıklı bir şekilde sağ salim kurtarıldı. Polisten müjdeli haberi telefonda alan minik bebeğin annesi sevinçten bayılırken, sevinç ve mutluluk çığlıkları tüm mahalleyi inletti. Ailenin mutluluğuna mahalleli de ortak oldu.

Minik Yunus, geceyi Kulp'ta aile ve sosyal hizmetler ilçe müdürlüğü yetkilileri olan uzmanlar ve sağlık ekibinin gözetiminde geçirecek sabah erken saatlerde ailesine teslim edilecek.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Diyarbakır'da Kaçırılan Bebek Operasyonla Kurtarıldı - Son Dakika


Advertisement