Diyarbakır'da Rastgele Ateşlenen Tabancadan Çıkan Kurşunlar Minibüs Sürücüsü ve Yoldan Geçen Bir Kişiyi Yaraladı - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır'da Rastgele Ateşlenen Tabancadan Çıkan Kurşunlar Minibüs Sürücüsü ve Yoldan Geçen Bir Kişiyi Yaraladı

Diyarbakır\'da Rastgele Ateşlenen Tabancadan Çıkan Kurşunlar Minibüs Sürücüsü ve Yoldan Geçen Bir Kişiyi Yaraladı

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde, sokakta yürüyen 2 kişiden birinin rastgele ateşlediği tabancadan çıkan kurşunlar, minibüs sürücüsü ve yoldan geçen bir kişiye isabet etti. Şüphelilerin kaçtığı anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Olayla ilgili polis ekipleri çalışma başlattı.

05.01.2024 21:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DİYARBAKIR'da, sokakta yürüyen 2 kişiden 1'inin rastgele ateşlediği tabancadan çıkan kurşunların isabet ettiği minibüs sürücüsü ile yoldan geçen 1 kişi yaralandı. Şüphelilerin kaçtığı anlar ise çevredeki güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, akşam saatlerinde Yenişehir ilçesi Kooperatifler Mahallesi Yaşar Kemal Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre caddede yürüyen iki şüpheliden biri, yanında taşıdığı tabancasını rastgele ateşledi. Tabancadan çıkan kurşunlar, o sırada yoldan geçen 21 HO 1109 plakalı şehir içi yolcu taşımacılığı yapan minibüsün arka camından girerek, sürücüsü Serkan A.'nın (31) ensesine, kaldırımdaki yaya Aydın T.'nin de kol ve bacağına isabet etti. Şüpheli ve yanındaki kişi kaçarken, kurşunların isabet ettiği sürücü Serkan A., ağır yaralandı. İhbarla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sürücü Serkan A., ilk müdahalenin ardından Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi'ne, Aydın T. ise Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Serkan A.'nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Şüphelilerin kaçtığı anlar güvenlik kamerasına yansırken, olayla ilgili inceleme başlatan polis ekipleri, kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Diyarbakır'da Rastgele Ateşlenen Tabancadan Çıkan Kurşunlar Minibüs Sürücüsü ve Yoldan Geçen Bir Kişiyi Yaraladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement