Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su Başkanlığında Seçim Koordinasyonu ve Güvenliği Toplantısı Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su Başkanlığında Seçim Koordinasyonu ve Güvenliği Toplantısı Düzenlendi

Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su Başkanlığında Seçim Koordinasyonu ve Güvenliği Toplantısı Düzenlendi

Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su başkanlığında, 31 Mart 2024'te gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne ilişkin düzenlenen toplantıda, seçim sürecinin huzur ve güven içinde tamamlanması için alınması gereken tedbirler gözden geçirildi. Toplantıya, İl Emniyet Müdürü, İl Jandarma Komutanı ve ilgili kurum temsilcileri katıldı.

28.03.2024 15:37  Güncelleme: 15:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su başkanlığında "Seçim Koordinasyonu ve Güvenliği Toplantısı" düzenlendi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Valilik Hevsel Salonu'nda Vali Su başkanlığında, 31 Mart 2024'te gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne ilişkin düzenlenen toplantıda, seçim sürecinin ilde huzur ve güven ortamı içerisinde tamamlanması ve herhangi bir olumsuzluğa meydan verilmemesi için seçimler öncesinde, sırasında ve sonrasında alınması gereken tedbirler gözden geçirildi.

Toplantıya, İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım, vali yardımcıları, kaymakamlar ve ilgili kurum temsilcileri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su Başkanlığında Seçim Koordinasyonu ve Güvenliği Toplantısı Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement