Diyarbakır'ın Sur İlçesinde Sokağa Çıkma Yasağı Sürüyor - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır'ın Sur İlçesinde Sokağa Çıkma Yasağı Sürüyor

Diyarbakır Valiliğince ikinci bir emre kadar ilan edilen sokağa çıkma yasağının ilan edildiği Sur'da şiddetli çatışmalar devam ediyor.

12.10.2015 10:30  Güncelleme: 11:01

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde sokağa çıkma yasağı 3'üncü gününe girdi. Yasağın devam ettiği 7 mahallede gece ve gündüz operasyonlar aralıksız sürerken, zaman zaman şiddetli çatışmalar yaşanıyor.

ŞİDDETLİ ÇATIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Merkez Sur ilçesinde bulunan 7 mahallede hendek kazan ve barikat kuran gruplara yönelik operasyonlar 3'üncü gününe girdi. Diyarbakır Valiliğince ikinci bir emre kadar ilan edilen sokağa çıkma yasağı, şiddetli çatışmalara dönüştü.

BARİYERLERLE ÖNLEM ALINDI

1 polisin şehit olduğu operasyonda güvenlik güçleriyle çatışmaya giren 3 terörist öldürülmüş ve çıkan çatışmalarda 6 polis de yaralanmıştı. Çatışmalar yer yer yükselirken bölgeye giriş ve çıkışlar ise polislerin aldığı güvenlikle engellendi. Demir bariyerlerle alınan güvenlik önlemleri genişletildi. İlçede belirlenen noktalara ise ambulanslar konuşlandırıldı.

İlçede gerginlik sürerken operasyonlar da hız kesmeden devam ediyor.


Diyarbakır\'ın Sur İlçesinde Sokağa Çıkma Yasağı Sürüyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Diyarbakır'ın Sur İlçesinde Sokağa Çıkma Yasağı Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • ......: kökünüz kurusun inşallah.. 9 4 Yanıtla
  • 01 ADANA: ülke doksanlı yılları geçti nedir bu ZULÜM bu dünyanın öbür tarafida var ALLAH BÜYÜKTÜR er yada gec sizden bu zulmün hesabını soracaktır 6 6 Yanıtla
  • sude naz: yeter bıktık olaylardan allah buna sebeb olanların belasını versin ve kürt halkından nefret eden vicdancızlarında...... 4 3 Yanıtla

Advertisement