Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Doğubeyazıt Savcısı Hakan Kılıç için Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) önündeki törende yaptığı konuşmada, "Hakan Kılıç ülkesi ve milleti adına çalışırken şehit düştü" dedi.
Doğubeyazıt'ta 5 Şubat'ta uğradığı silahlı saldırının ardından bu sabaha karşı Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybeden savcı Hakan Kılıç için HSYK önünde düzenlenen törene Adalet Bakanı Ergin, Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, Yargıtay Başkanı Nazım Kaynak, Ankara Valisi Alaaddin Yüksek, Doğubeyazıt Cumhuriyet Savcısı İbrahim Ethem Tatar, savcı Hakan Kılıç'ın ağabeyi Erkan Kılıç, HSYK üyeleri ve yüksek yargı organlarının temsilcileri katıldı.
Bakan Ergin, törende yaptığı konuşmada, "Ülkesi, milleti adına çalışırken şehit düşmüş bir kardeşimizdir. Merhumun gözü arkada kalmasın ailesi ve çocukları emin ellerde" diye konuştu.
Törenin ardından Kılıç'ın cenazesi memleketi Konya'nın Ereğli ilçesine gönderildi. - ANKARA
Son Dakika › Güncel › Doğubeyazıt Savcısı Kılıç İçin HSYK Önünde Tören Düzenlendi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.