Dündar’dan Eczacılara Kutlama - Son Dakika
Güncel

Dündar’dan Eczacılara Kutlama

Dündar’dan Eczacılara Kutlama

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 14 Mayıs Eczacılık Günü Nedeniyle Bursa Eczacılar Odası'nı Ziyaret Ederek Eczacılara Bu Anlamlı Günde Destek Oldu.

13.05.2011 16:43  Güncelleme: 16:44

Osmangazi belediye başkanı mustafa dündar, 14 mayıs eczacılık günü nedeniyle bursa eczacılar odası'nı ziyaret ederek eczacılara bu anlamlı günde destek oldu.

Dündar'a ziyaretinde Ak Parti Osmangazi İlçe Başkanı Refik Özen ve Ak Parti'nin Eczacı Milletvekili Adayı Ali Ömeroğlu da eşlik etti. Başkan Dündar, "Vatandaşlarımız sizlerden şifa buluyor, yaptığınız iş çok önemli. Bu nedenle sizlerin sorunlarının çözümü konusunda bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da elimizden geleni yapacağız" dedi.

Bu dönemde sağlık alanında önemli gelişmelerin yaşandığına dikkat çeken Başkan Dündar, "Eczacılarımızın sorunlarının çözümü noktasında da önemli çalışmalar yapılıyor. Yaşadığınız yerel ve genel sorunların Ankara'ya taşınabilmesi için de sizin içinizden bir aday gösterildi" diye konuştu. Ak Parti Milletvekili Adayı Ali Ömeroğlu ise "Meslektaşlarımın sorunlarının çözümü için çalışacağıma söz veriyorum" dedi.

Ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu belirten Bursa Eczacılar Odası Başkanı Kıvanç Atmaca ise, mesleklerinin sıkıntılarının çok fazla olduğunu ifade etti. Atmaca, "Yaşadığımız sıkıntıların Ankara'ya taşınabilmesi için mecliste daha fazla eczacıyı görmek istiyoruz. Bizler ülkenin en ücra köşelerinde bile aralıksız hizmet veriyoruz, halkın nabzını da çok iyi tutuyoruz. Bu yüzden Ali Ömeroğlu gibi meslektaşlarımıza destek veriyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dündar’dan Eczacılara Kutlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement