Dünya, Trump ve Putin'in Görüşmelerinden Olumlu Sonuç Bekliyor" - Son Dakika
Güncel

Dünya, Trump ve Putin'in Görüşmelerinden Olumlu Sonuç Bekliyor"

Dünya, Trump ve Putin\'in Görüşmelerinden Olumlu Sonuç Bekliyor"

Federasyon Konseyi Uluslararası İlişkiler Komitesi Başkanı Konstantin Kosaçev, pek çok insanın Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve ABD Başkanı Donald Trump'ın görüşmesinden olumlu sonuçlar beklediklerini bildirdi.

30.06.2017 10:31

Federasyon Konseyi Uluslararası İlişkiler Komitesi Başkanı Konstantin Kosaçev, pek çok insanın Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve ABD Başkanı Donald Trump'ın görüşmesinden olumlu sonuçlar beklediklerini bildirdi.

Kosaçev sosyal medya hesabından, "İki politikacının konuşacak çok şeyi var. Sadece Rusya ve Amerika'nın vatandaşları değil diğer ülke vatandaşları da bu görüşmeden olumlu sonuçlar bekliyorlar. Fakat burada seçim tamamen Trump'a ait" açıklamasını yaptı.

Kosaçev, ABD'nin görüşme sürecinde dostça adımlar atmadığını sadece düşmanca ilişkilerden kaçındıklarını belirterek, "ABD, 'NATO'ya henüz bir ülke almayacağız, kimseyi bombalamayacağız, yaptırımları biraz hafifletiriz' diye düşünüyor ve karşılığında Rusya'nın silahlarını azaltması ve müttefiklerini desteklemeyi bırakması gibi ciddi adımlar bekliyor "dedi. - Moskova

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dünya, Trump ve Putin'in Görüşmelerinden Olumlu Sonuç Bekliyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement