Dünya Tütünsüz Günü Etkinliği Manisa'da - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Dünya Tütünsüz Günü Etkinliği Manisa'da

Dünya Tütünsüz Günü Etkinliği Manisa\'da
31.05.2025 20:29

Yeşilay Manisa, tütünsüz yaşam için farkındalık etkinliği düzenleyerek sigaranın zararlarını vurguladı.

Yeşilay Manisa Şubesi, Dünya Tütünsüz Günü dolayısıyla farkındalık etkinliği düzenledi.

Manisa İl Sağlık Müdürlüğü ve ilçe sağlık müdürlükleri iş birliğiyle 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen etkinliğe İl Sağlık Müdürü Mehmet Fatih Zeren ve Yeşilay Manisa Şube Başkanı Barış Kamiloğlu katıldı.

Sigaranın zararlarına dikkatin çekildiği etkinlikte, vatandaşlara bilgilendirici broşürler dağıtıldı, ve tütün bağımlılığıyla mücadelede atılabilecek adımlar anlatıldı.

Etkinlikte İl Sağlık Müdürü Zeren, tütün kullanımının önlenmesi adına yapılan her çalışmanın önemine işaret ederek, özellikle gençlerin bu konuda bilinçlendirilmesi gerektiğini ifade etti.

Yeşilay Şube Başkanı Barış Kamiloğlu ise tütün ürünlerinin insan sağlığı üzerindeki olumsuz etkilerine vurguladı.

Kamiloğlu, sigarayı bıraktığını beyan eden bir vatandaşa gönüllü yeleği hediye ederek, bu davranışının toplum için örnek teşkil ettiğini belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Dünya Tütünsüz Günü Etkinliği Manisa'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement