Düzce - Bakan Ergün: ?Dağılan Sanayi Osb'de Toplanacak? - Son Dakika
Güncel

Düzce - Bakan Ergün: ?Dağılan Sanayi Osb'de Toplanacak?

Düzce - Bakan Ergün: ?Dağılan Sanayi Osb\'de Toplanacak?

Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, Düzce Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (düsiad) Düzenlediği Yemeğe Katıldı. Düzce Valisi Vasip Şahin, AK Parti Düzce Milletvekilleri Yaşar Yakış, Metin Kaşıkoğlu ve Celal Erbay, Düzce Belediye Başkanı Ak Partili İsmail Bayram, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Büyük, Düsiad Başkanı Eyüp Çakır ve İş Adamlarının Katıldığı Yemekte Konuşan Ergün, Sanayicinin Sorunlarını Bildiklerini ve Bakanlık Olarak Çalışmalarının Devam Ettiğini Belirtti.

11.07.2010 07:24

Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, Düzce Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (Düsiad) düzenlediği yemeğe katıldı. Düzce Valisi Vasip Şahin, AK Parti Düzce Milletvekilleri Yaşar Yakış, Metin Kaşıkoğlu ve Celal Erbay, Düzce Belediye Başkanı Ak Partili İsmail Bayram, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Büyük, Düsiad Başkanı Eyüp Çakır ve iş adamlarının katıldığı yemekte konuşan Ergün, sanayicinin sorunlarını bildiklerini ve bakanlık olarak çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Ergün organize sanayi bölgelerinin (OSB) dışında kalan dağınık sanayilerin organize sanayi bölgeleri içinde toplanması gerektiğini belirterek, "Islah organize sanayi daha önce konmuştu, süresi geçti ama Türkiye'nin bazı yerlerinde organize sanayi bölgesi içinde olmayan dağınık sanayi parçaları var. Bu sanayi parçaları da organize sanayi bölgesi içine mümkün olduğu kadar alabilecek bir çalışmayı bu ıslah organize sanayi kavramı kanunumuza kazandırarak yapmaya çalışacağız. Onun için hazırlıklarımız var. Bu hazırlıklarımızla birlikte bunu da gerçekleştireceğiz" dedi.

Ergün'e konuşmasının ardından Eyüp Çakır plaket verirken, Vali Şahin, El Sanatları Eğitim Merkezi'nce yapılan işlemeli bir sehpa, Belediye Başkanı Bayram ise tablo hediye etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Düzce - Bakan Ergün: ?Dağılan Sanayi Osb'de Toplanacak? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement