Düzce Dilber Ay'ın Oturduğu Mahallede Hüzün Hakim - Son Dakika
Güncel

Düzce Dilber Ay'ın Oturduğu Mahallede Hüzün Hakim

Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Dilber Ay'ın Düzce'de oturduğu mahalle hüzne boğuldu.

30.04.2019 11:03

Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Dilber Ay'ın Düzce'de oturduğu mahalle hüzne boğuldu. Komşuları, kardeşleri ve torunları Dilber Ay'ın 'gariban anası' olduğunu anlattı.

Ankara'da akraba ziyareti sırasında ayaklarında aniden gelişen şişlikler nedeniyle tedavisi başlayan ve geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybeden Dilber Ay'ın, Düzce'nin Ağa Mahallesi'ndeki evinde hüzün hakim. Mahalle sakinleri, kız kardeşi, torunları ve akrabaları yasa boğulurken Dilber Ay'ı anlattılar.

Komşularından Ferdi Keman, Kendisi çok iyi bir kadındı. Herkese yardımcı olurdu. Gariban anasıydı. Kızlarına, torunlarına, damatlarına, mahalle halkına yardımcı olurduö dedi.

Kardeşi Aynur Baguş, Gariban annesiydi. Türkiye'nin sevgilisiydi. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Hayırsever birisiydi. Kimseyi incitmezdiö diye konuştu.

Torunları Berivan ve Çiğdem Dursun ise Kimseyi kırmazdı, üzmezdi. Erken veda etti. Türkiye'nin başı sağ olsun. Yerde yürüyen karıncada bile ekmeği vardır. Kimseye yaptığını söylemezdi. Onu anlatmaya kelimeler yetmez. Bağırırdı, çağırırdı ama bir taneydi. Artık yokö dediler.

Ankara'da hayatını kaybeden Dilber Ay'ın cenazesinin ikindi namazını ardından Düzce Ağa Mahallesi mezarlığında toprağa verileceği bildirildi.

Düzce Dilber Ay\'ın Oturduğu Mahallede Hüzün Hakim
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Düzce Dilber Ay'ın Oturduğu Mahallede Hüzün Hakim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement