(Düzelterek Ek Bilgilerle Yeniden) - Baba Yaralandı, Yeğen Öldü (2) - Son Dakika
Güncel

(Düzelterek Ek Bilgilerle Yeniden) - Baba Yaralandı, Yeğen Öldü (2)

(Düzelterek Ek Bilgilerle Yeniden) - Baba Yaralandı, Yeğen Öldü (2)

Kadıköy'de henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan tartışmada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

06.03.2013 12:22

Kadıköy'de henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan tartışmada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. İddialara göre cinnet getirdiği bildirilen Abdülkadir Eren (53) ile babası Ömer Eren (82) arasında tartışma çıktı. Abdülkadir Eren tabancasıyla ateş etti Ömer Eren hafif yaralandı yeğeni Sibel Kavim (31) yerinde hayatını kaybetti. Olaydan sonra bir üst kata çıkan ve burada çıkardığı yangın itfaiye ekiplerince söndürülen Abdülkadir Eren intihar etti. Eren'in intiharını İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın açıkladı.

Kadıköy, Caferağa Mahallesi Ağabey Sokağı'ndaki 3 Numaralı binanın 3'üncü katında saat 09.30 sıralarında meydana gelen olay iddialara göre şöyle gelişti:

Eren Apartmanı'nın 3. katında oturan 82 yaşındaki Ömer Eren, oğlu Abdülkadir Eren (53) ve Sibel Kavim arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Abdülkadir Eren tartışma sırasında Ömer Eren ile Sibel Kavim'e ateş etti. Ömer Eren, sağ ayağından hafif şekilde yaralanırken, Sibel kavim ise ağır yaralandı. Ömer Eren hastaneye götürüldü ancak Sibel Kavim olay yerinde hayatını kaybetti. Tartışma sırasında evde bulunan ve herhangi bir yara almayan anne Emin Eren de, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Abdülkadir Eren olaydan sonra, kendilerine ait olduğu öğrenilen binanın bir üst katındaki daireye çıkarak, evi ateşe verdi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevkedildi. Polis sokağı yaya ve araç trafiğine kapattı. Özel harekat polisleri binaya geldi ancak Abdülkadir Eren'in bulunduğu eve, yangın kontrol altına alındıktan sonra içeriye girildi. İçeriye girildiğinde ise Abdülkadir Eren'in kendisini vurduğu ortaya çıktı.

Polis, olay yerinde incelemesine devam ediyor. - İstanbul/ Kadıköy

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel (Düzelterek Ek Bilgilerle Yeniden) - Baba Yaralandı, Yeğen Öldü (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement