Edirne'de hortum çatıları uçurdu: Ağaç ve direkleri devirdi - Son Dakika
Güncel

Edirne'de hortum çatıları uçurdu: Ağaç ve direkleri devirdi

Edirne\'de hortum çatıları uçurdu: Ağaç ve direkleri devirdi

Edirne'de sabah saatlerinde etkili olan fırtınada bazı binaların çatıları uçarken, ağaçlar ve direkler de devrildi. İpsala ilçesine bağlı Sarıcaali ve Balabancık köyleri ile Keşan ilçesine bağlı Suluca köyünde kuvvetli rüzgar nedeniyle bazı evlerin çatıları uçtu, ağaçlar ve direkler devrildi. Çatılardan düşen kiremitler nedeniyle bazı araçlarda hasar oluştu. Köylere gelen AFAD ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ekipleri, hasar tespit çalışması başlattı. Belediye, İpsala Kaymakamlığı ve AFAD ekipleri bölgede hasar tespit çalışmalarını sürdürüyor.

07.01.2024 20:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne'de hortum çatıları uçurdu: Ağaç ve direkleri devirdi

EDİRNE - Edirne'de sabah saatlerinde etkili olan fırtınada bazı binaların çatıları uçarken, ağaçlar ve direkler de devrildi.

İpsala ilçesine bağlı Sarıcaali ve Balabancık köyleri ile Keşan ilçesine bağlı Suluca köyünde kuvvetli rüzgar nedeniyle bazı evlerin çatıları uçtu, ağaçlar ve direkler devrildi. Çatılardan düşen kiremitler nedeniyle bazı araçlarda hasar oluştu. Köylere gelen AFAD ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ekipleri, hasar tespit çalışması başlattı. Belediye, İpsala Kaymakamlığı ve AFAD ekipleri bölgede hasar tespit çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Edirne'de hortum çatıları uçurdu: Ağaç ve direkleri devirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement