Edirne'de Ramazan Bayramı öncesinde havadan ve karadan denetimler gerçekleştirildi - Son Dakika
Güncel

Edirne'de Ramazan Bayramı öncesinde havadan ve karadan denetimler gerçekleştirildi

Edirne\'de Ramazan Bayramı öncesinde havadan ve karadan denetimler gerçekleştirildi

Edirne'de Ramazan Bayramı öncesinde ulaşımda güvenliğin sağlanması ve aksama yaşanmaması için havadan ve karadan denetimler gerçekleştirildi. İl Jandarma Komutanlığı, trafik kazalarının engellenmesine yönelik kontrol, denetim ve bilgilendirme çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Trafik Jandarması Timleri çeşitli noktalarda radarlı hız denetimleri gerçekleştirdi. Bayram tatilinde Keşan-Enez ve Edirne-Süloğlu karayolunda hız ihlallerinin önlenmesi ve trafik kurallarının daha etkin bir şekilde uygulanması için havadan dron kamera destekli radarlı hız denetimleri de yapılıyor.

08.04.2024 10:41  Güncelleme: 10:44

Edirne'de Ramazan Bayramı öncesinde ulaşımda güvenliğin sağlanması ve aksama yaşanmaması için havadan ve karadan denetimler gerçekleştirildi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı, can ve mal kayıplarına neden olan trafik kazalarının engellenmesine yönelik kontrol, denetim ve bilgilendirme çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

Trafik Jandarması Timleri çeşitli noktalarda radarlı hız denetimleri gerçekleştirdi.

Bayram tatilinde trafik güvenliğini sağlamak amacıyla Keşan- Enez ve Edirne- Süloğlu karayolunda hız ihlallerinin önlenmesi ve trafik kurallarının daha etkin bir şekilde uygulanması için havadan dron kamera destekli radarlı hız denetimleri de yapılıyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Edirne'de Ramazan Bayramı öncesinde havadan ve karadan denetimler gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement