Edirne'de YKS Sınavı İçin Yanlış Okula Giden Öğrencilere Polis Yardımı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Edirne'de YKS Sınavı İçin Yanlış Okula Giden Öğrencilere Polis Yardımı

08.06.2024 14:17

Edirne'de Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na girecek olan 2 öğrenci, sınav salonunun yanlış olduğunu fark edince polis Yunus timleri tarafından doğru okula yönlendirildi. Ayrıca kimliğini unutan bir öğrenci de polis ekipleri tarafından evine götürülerek kimliği alındı ve sınava yetiştirildi.

EDİRNE'de Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) birinci oturumuna girmek için geldiği sınav salonunun yanlış olduğunu fark eden 2 öğrenci ile kimliğini unutan biri öğrenciyi sınava gireceği okula polis Yunus timleri yetiştirdi.

Edirne Emniyet Müdürlüğü motosikletli Yunus timleri, öğrencilerin YSK'ya girecekleri okulların önlerinde olası bir olumsuzluğa karşı önlem aldı. Trakya Üniversitesi Ayşekadın Yerleşkesi'ne gelen 2 kız öğrenci, sınava dakikalar kala yanlış okula geldiklerini fark edip, polisten yardım istedi. Motosiklete bindirilen 2 öğrenci, sınava girecekleri Mühendislik Fakültesi'ne götürüldü. Kimliğini unuttuğunu fark eden erkek bir öğrenci ise Yunus timleri tarafından evine götürülerek kimliği alındı. Kimliğini alan öğrenci motosikletle sınava dakikalar kala salona yetiştirildi. İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun, okullar önünde önlem alan ve öğrencileri sınavlara yetiştiren ekiplere teşekkür etti.

GEÇ KALDI SINAVA GİREMEDİ

Trakya Üniversitesi Kırkpınar Spor Bilimleri Fakültesi'nde sınava girecek bir kadın yanında iki çocuğuyla okula kapılar kapandıktan sonra geldi. Fakültenin kapısına saat 10.06'da gelen kadın, görevlilere sınavın 10.15'de başlayacağını söyleyerek, salona alınmasını istedi. Görevliler ise kapıların saat 10.00'da kapandığını ve salona almayacaklarını bildirdi. Bir süre görevlilerle tartışan kadın, sınav giriş belgesindeki giriş saati gösterilince özür dilerek ayrıldı.

Haber - Kamera Umut IŞIK EDİRNE,

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Edirne'de YKS Sınavı İçin Yanlış Okula Giden Öğrencilere Polis Yardımı - Son Dakika


Advertisement