Ek Bilgiler ve Fotoğrafla Yeniden) - Yunanlı İş Adamı Darbe Şehidini Unutmadı - Son Dakika
Güncel

Ek Bilgiler ve Fotoğrafla Yeniden) - Yunanlı İş Adamı Darbe Şehidini Unutmadı

Ek Bilgiler ve Fotoğrafla Yeniden) - Yunanlı İş Adamı Darbe Şehidini Unutmadı

YUNANLI iş adamı Dimitris Vamvatiras, darbe girişimi sırasında şehit olan 15 yaşındaki Halil İbrahim Yıldırım'ın babasına taksi hediye etti.

18.12.2016 17:04

YUNANLI  iş adamı Dimitris Vamvatiras, darbe girişimi sırasında şehit olan 15 yaşındaki Halil İbrahim Yıldırım'ın babasına taksi hediye etti.

Halil İbrahim Yıldırım, bir oto galerisinde çalışıyordu ve darbe girişimi sırasında Bayrampaşa'daki evlerinden babasıyla birlikte darbeyi engellemek için dışarı çıkmış başına isabet eden kurşunla şehit olmuştu. Halil İbrahim Yıldırım'ın doğum gününde Türkiye'de Türk ortağıyla bir taksimetre şirketi kuran Yunanlı iş adamı Vamvaitiras, Yıldırım ailesine büyük sürpriz yaptı. Maltepe'de düzenlenen toplantıya davet edilen Bahattin Yıldırım, kendisine yapılan  sürprizden dolayı mutlu olduğunu söylerken, darbe girişimi sırasında şehit edilen oğlunu anlattı, gözyaşlarına hakim olamadı. Tekstil sektöründe de çalışan ancak taksicilik yapmak isteyen Bahattin Yılmaz'a taksinin anahtarını Yunanlı iş adamı Dimitris Vamvatiras, tiyatrocu Levent Ülgen ile birlikte verdi.

BU VATAN İÇİN BİNLERCE HALİL İBRAHİM FEDA OLSUN

15 Temmuz gecesi  FETO terör örgütünün darbe girişimini, bastırmak için oğlu ile birlikte bastırmak için dışarı çıktıklarını ifade eden Bahattin Yıldırım, "Oğlum mermilere sanki melekler gibi uçuyordu. Bu vatan için bir Halil İbrahim değil binlerce Halil İbrahim olsa bu vatana feda olsun. Bu vatan bizim vatanımız. Herkes gelip Türkiye'ye sığınabilir ama Türk Halkının gideceği yeri yoktur. Biz bu vatan için canımızı seve seve vermeye hazırız" diye konuştu.

- İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ek Bilgiler ve Fotoğrafla Yeniden) - Yunanlı İş Adamı Darbe Şehidini Unutmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement