Ek-Fenerbahçe Eski As Başkanı Hakan Bilal Kutlualp Emniyette - Son Dakika
Güncel

Ek-Fenerbahçe Eski As Başkanı Hakan Bilal Kutlualp Emniyette

Ek-Fenerbahçe Eski As Başkanı Hakan Bilal Kutlualp Emniyette

Hakan Bilal Kutlualp, 3, 5 saat ifade verdikten sonra ayrıldı.

10.08.2011 14:32

Ek-fenerbahçe ESKİ AS BAŞKANI HAKAN BİLAL KUTLUALP EMNİYETTE

Hakan Bilal Kutlualp, 3, 5 saat ifade verdikten sonra ayrıldı. Kutlualp, emniyetten ayrılırken basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kutlualp şöyle konuştu:

"Herkes şunu bilsin ki emniyet artık daha akıllı. Konularına vakıflar. Çok çağdaşlar. Hayran kaldım. Fenerbahçe'nin mali genel kuruluyla ilgili mali durumuyla ilgili yaptığımız bazı eleştiriler vardı. Onlarla ilgili sorular soruldu. Bu sürecin bir parçasıymış bu sorular. Fenerbahçe platformunun diğer üyeleri de ifade vermeye gelecekler. Hakikaten burada ön yargılı insan yok. Futbol dünyasını iyi takip etmişler. Nokta sorular soruyorlar. Soruları soruyorlar cevap veriyorum bu cevaplardan yeni sorular soruyorlar. Bu konunun daha fazla uzayacağını sanmıyorum. Federasyon bir an evvel karar verecek. Kulüplerle şahısları ayıralım. Şahıslar aklanınca geri gelirler. Suçları varsa cezalarını çekerler. "

Kutlualp, mali genel kurulda muhaliflerin sindirildiği yönündeki iddilarıyla ilgili sorulara da şu yanıtı verdi:

"Onlarla ilgili sorular da soruldu. Bildiklerimiz anlattık. Herşeyi açamayız. Duruşmaya da saygı göstermeliyiz. Aklınıza gelebilecek her türlü soru soruldu. Doğru ne biliyorsak söyledik. Yalnış anlamaya neden olacak kısım varsa onu da düzeltti. Kimsenin hakkını yememeye çalıştık. Kulüpteki muhalefetle ilgili sorular soruldu. İşi magazine taşımıyoruz. Her türlü sorulara yanıt verdik. İnşallah Fenerbahçe'nin sonu hayırlı olur. Federasyonun iyi niyetine de inanıyorum. Federasyon kılı kırk yarıyor. Sadece bizi düşürme diye bağırmak bu sürece destek vermek değildir. Buradaki maddeleri yorumlamak lazım. Gerekirse kulüplerle şahısları ayıralım. Hangi maçta şike var ben bilmiyorum. Teşebbüse müteşebbis varsa yargı gereğini yapar. 25 milyon Fenerbahçe taraftarının, futbolcuların ne günahı var bu süreçte. Hepimiz aynı gemideyiz. Çürük varsa gemiden atsınlar. Gemiyi batırmasınlar. Hepimiz kardeşiz. Bu bir milat olsun. " - İstanbul/ Fatih

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ek-Fenerbahçe Eski As Başkanı Hakan Bilal Kutlualp Emniyette - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement