Eksi 21 Derecede Saat 05.00'te Antrenman, Sonra Okul - Son Dakika
Güncel

Eksi 21 Derecede Saat 05.00'te Antrenman, Sonra Okul

Eksi 21 Derecede Saat 05.00\'te Antrenman, Sonra Okul

Ağrı Kız Meslek Lisesi'nde eğitim- öğretim gören ve aynı zamanda İl Özel İdaresi Atletizm Takımı'nda koşan sporcu öğrenciler, derslerini aksatmamak için saat 05.00'de antrenman yapıyor.

18.01.2013 11:42

Ağrı Kız Meslek Lisesi'nde eğitim- öğretim gören ve aynı zamanda İl Özel İdaresi Atletizm Takımı'nda koşan sporcu öğrenciler, derslerini aksatmamak için saat 05.00'de antrenman yapıyor.

Hava sıcaklığının sıfırın altında 21 dereceye kadar düşmesine karşın antrenörleri Ramazan Yardımcı eşliğinde karla kaplı Vali Lütfi Yiğenoğlu Şehir Stadyumu'nda her gün 1.5 saat koşan öğenciler, 9 Şubat'ta Antalya'da yapılacak olan 1'nci Kademe Müsabakalarına hazırlanıyor. Nazan Satılmış, Nuran Satılmış, Gülnaz Uskun, Gülşen Karataş, Gülsüm Tunç, geçen 15 Ocak günü Adana'da yapılan ve 2 bin sporcunun katıldığı 2 bin metre Kulüplerarası Kros Ligi Elemeli Türkiye Şampiyonası'nda takım halinde birinci oldu.

Antrenman sonrası duş alıp okullarına gittiklerini belirten Nazan Satılmış, "Takım olarak çok iyiyiz. Katıldığımız her şampiyonada mutlaka derece alıyoruz. Tabi bunun en büyük nedeni yaptığımız sporu çok sevmek. Derslerimizden geri kalmamak için antrenmana saat 05.00'te başlıyoruz. Yaklaşık 1.5 saat antrenmen yapıp sonra okulumaz gidiyoruz. Hiçbir engel hızımızı kesemez" dedi.

ERKEK TAKIMI DA BAŞARILI

Ağrı'nın erkek takımının da atletizmde çok başarılı olduğunu belirten antrenör Ramazan Yardımcı da, "Adana'da düzenlenen 3 bin metre Kulüplerarası Kros Ligi Elemeli Türkiye Şampiyonası'nda Ağrı Belediyesi'nin erkek takımı da ferdi ve takım halinde şampiyon oldu. Birçok sprocunun baygınlık geçirdiği şampiyonada Ağrı'nın hem kadın hem de erkek takımı ipi göğüsledi. Onlarla gurur duyuyorum. Herkes sıcak yatağında uyurken sporcularım karlar içinde rüzgar gibi esiyor. Kadın ve erkek takımlarımız 9 Şubat'ta Antalya'da da önemli derece alacak." - Ağrı

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eksi 21 Derecede Saat 05.00'te Antrenman, Sonra Okul - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement