Elazığ'da, Esnafa Hijyen Eğitimi Verildi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Elazığ'da, Esnafa Hijyen Eğitimi Verildi

31.08.2016 15:57

Elazığ Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünce kentte fırın, unlu mamuller ve pastane işletmeciliği yapan esnafa hijyen eğitimi verildi.

Elazığ Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünce kentte fırın, unlu mamuller ve pastane işletmeciliği yapan esnafa hijyen eğitimi verildi.

Müdürlükten yapılı yazılı açıklamaya göre, müdürlük toplantı salonunda yönetmelik gereği Gıda ve Yem Şube Müdürü Cemal Çetinkaya, fırın, unlu mamulleri ve pastane işletmeciliği yapan esnafa hijyen eğitimi verdi.

Toplantıda konuşan Çetinkaya, fırın, unlu mamulleri ve pastane işletmeciliği yapan esnafın üst seviyede donanıma sahip olması, en modern üretim teknikleriyle güvenilir ekmek ve unlu mamuller üreterek Türkiye'ye örnek olması yönünde hiçbir engelin olmadığı belirtti.

Bunun için hep birlikte çalışılması ve gayret gösterilmesi gerektiğini ifade eden Çetinkaya, "Fırıncı esnafımızın 5996 sayılı Gıda Kanununa uygun üretim yapması ve sektörün daha ileri seviyelere ulaştırılması hedeflerimiz arasındadır. İlerleyen süreçte bu doğrultuda esnaflarımızla istişare toplantılarımız devam edecek ve diğer gıda üreticilerine yönelik eğitim ve iletişim faaliyetlerimiz kararlılıkla sürdürülecektir." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Elazığ'da, Esnafa Hijyen Eğitimi Verildi - Son Dakika


Advertisement