Elazığ'da, Türkiye Güven Huzur Uygulaması gerçekleştirildi.
İl Emniyet Müdürlüğünce önleyici tedbirler dahilinde suç işlenmesinin önlenmesi, suça konu unsurların tespiti ile kentin huzur ve asayişinin sağlanması amacıyla Türkiye Güven Huzur Uygulaması yapıldı.
Uygulamada, merkez ve ilçelerde halkın yoğun olarak bulunduğu cadde, sokak, otogar, tren garı, havalimanı, park ve bahçeler ile umama açık iş yerlerinde 2 bin 820 şahıs sorgulandı.
Çeşitli konulardan aranma kaydı olduğu tespit edilen 3 kişi yakalandı.
İş yerlerine yönelik yapılan denetimlerde, ruhsatsız olarak faaliyet göstermekten 2, kimlik bildirimsiz işçi çalıştırmaktan 4 ve kapalı alanda sigara içirtmekten bir olmak üzere 7 iş yerine idari işlem yapıldı.
Uygulama dahilinde 160 araç da sorgulandı.
Son Dakika › Güncel › Elazığ'da 'Türkiye Güven Huzur Uygulaması' - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.