En Hızlıların Tercihi Mıchelın Yarış Lastikleri Oldu - Son Dakika
Güncel

En Hızlıların Tercihi Mıchelın Yarış Lastikleri Oldu

En Hızlıların Tercihi Mıchelın Yarış Lastikleri Oldu

Michelin yarış lastikleri ile sağlandığı gözler önüne serilirken, yarış lastiklerinde tek uzman markanın Michelin olduğu bu yarışta bir kez daha kanıtlandı.

13.05.2014 16:52

Podyumda 3 Farklı Marka Otomobil, Tek Lastik Markası

Fiat Abarth Punto S2000 ile yarışan Fatih Kara- Güray Karacar, 4.7 saniye farkla yarışı birinci olarak tamamladı. Podyumun ikinci basamağında MINI JCW RRC ile yarışan Yağız Avcı-Bahadır Gücenmez ekibi yer alırken, üçüncülüğü Porsche 997 GT3 ile Murat Doğral-Stephane Heitz kazandı. Üç farklı marka otomobil ve üç iddialı ekibin tercihi de kazandıran lastik Michelin yarış lastikleri oldu. Skoda Fabia S2000 ile yarışan Burak Çukurova-Ünal Tezel ise bu yarıştan elde ettikleri puanlarla, Türkiye Ralli Şampiyonası'nda liderlik basamağına yükseldi. Şampiyona liderinin tercihi bu yarışta da Michelinyarış lastikleri idi.

Performans ile enerji veriminin birleştirilmesinde, başarının, Michelin yarış lastikleri ile sağlandığı gözler önüne serilirken, yarış lastiklerinde tek uzman markanın Michelin olduğu bu yarışta bir kez daha kanıtlandı.

Her Koşulda Yüksek Performans

305 Km uzunluğundaki Eskişehir Rallisi asfalt etaplarda koşuldu. Rallinin gece koşulan ilk günününde soğuk hava performansı ile yarışçıların beğenisi kazanan Michelin yarış lastikleri, yarışın ikinci gününde de dayanıklılığı ile öne çıktı. Michelin ileri teknolojisi ile yarış lastikleri konusundaki üstünlüğünü bir kez daha rakiplerinin önünde göstermiş oldu.

Asfalt zeminli yarışların ardından, Türkiye Ralli Şampiyonası toprak parkurlu yarışlarla devam edecek. Bir sonraki Yeşil Bursa Rallisi 14-15 Haziran tarihlerinde koşulacak. Michelin yarış lastikleri Türkiye'de Volkan Işık Grup güvencesi ile satılıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel En Hızlıların Tercihi Mıchelın Yarış Lastikleri Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement