Engelliler Haftası - Son Dakika
Güncel

Engelliler Haftası

Sinop'ta Engelliler Haftası nedeniyle engelsiz yaşam merkezinde kalan öğrenciler tarafından yapılan el işleri sergisi açıldı.

12.05.2016 16:08

Sinop'ta Engelliler Haftası nedeniyle engelsiz yaşam merkezinde kalan öğrenciler tarafından yapılan el işleri sergisi açıldı.

Sinop Belediyesi Yaşlılar Dinlenme Lokali bahçesindeki serginin açılışında konuşan, İlk Evim Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Yıldız Deveci, sergide yer alan eserlerin tamamının engelli çocukların el emekleri olduğunu söyledi.

Serginin, 15 Mayıs'a kadar açık kalacağını ifade eden Deveci, "Engelsiz yaşam merkezindeki çocuklarımızın yapmış olduğu el becerileri olan ürünleri sergiledik ve satışa sunduk. Çocuklarımız kendi harçlıklarıyla malzemeleri aldılar. Satıştan elde edecekleri paralarla da geziye gidecekler. Bir yıl boyunca emeklerinin karşılıklarını bu şekilde almış olacaklar." dedi.

Sergide Hemşirelik Meslek Yüksek Okulu öğrencilerince görme engelliler için empati etkinliği yapıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Engelliler Haftası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement