Engelliler Paltformu Kermesi Açıldı - Son Dakika
Güncel

Engelliler Paltformu Kermesi Açıldı

Engelliler Paltformu Kermesi Açıldı

Engelliler Platformu Başkanı Kadir Dal; "Öncelikle emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. ''

12.05.2012 10:09

Engelliler haftası etkinlikleri kapsamında Belediye Kültür Merkezinde Vali Memduh Oğuz, Belediye Başkanvekili Recep Erdem, İl Milli Eğitim Müdür Vekili İsmail Aslan, Engelliler Platformu Başkanı Kadir Dal, engelli temsilcileri ve vatandaşların katılımıyla engellilere yardım amaçlı düzenlenen kermes açılışı yapıldı.

Kermes açılışında açıklamalarda bulunan Engelliler Platformu Başkanı Kadir Dal; "Öncelikle emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Biz bu kermesi engelli kardeşlerimize bir nebze olsun katkıda bulunmak amacıyla düzenliyoruz ve bu doğrultuda engelli kardeşlerimiz adına güzel bir etkinlik olacağını düşünüyorum. 3 gün süreyle açık kalacak kermesimize bütün Isparta halkını davet ediyoruz" dedi.

Ortopedik Engelliler Dernek Başkanı Yardımcısı ve Çünür Mahallesi Muhtarı Kadriye Bilgiç; "Engelliler haftası münasebetiyle böyle bir kermesi açıyoruz. Buradan biz desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Sayın Valimize ve belediye başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Kermes açılışını engellilerle birlikte yapan Vali Memduh Oğuz, kendisinden akülü araba isteyen Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu öğrencisi engelli Songül Kökmen'e; "Senin gibi güzel bir kızımıza seve seve akülü arabayı veririz" dedi.

Vali Oğuz; "Bugün il merkezi ve ilçelerimizde engellilerle ilgili olarak birçok etkinlik var. Buda Isparta halkının bu konuyu sahiplendiğini göstermektedir, zaten olması gerekende budur.

Artık devletimizde sosyal devlet anlayışı içerisinde gerekeni yapmaktadır. Biraz önce güzel bir kızımız benden akülü araba istedi, hastaneden yürüyemez diye heyet raporu alan herkese sosyal hizmetler müdürlüğümüz tarafından arabası hemen verilmekte. Yani reçetesini getiren herkese akülü arabası verilmekte, o bakımdan sizler için ne yapsak azdır" dedi.

Kermes 3 gün süreyle açık kalacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Engelliler Paltformu Kermesi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement