'Entrika' TV'de İlk Kez ve Sadece D-Smart'ta - Son Dakika
Güncel

'Entrika' TV'de İlk Kez ve Sadece D-Smart'ta

\'Entrika\' TV\'de İlk Kez ve Sadece D-Smart\'ta

"Entrika", finans dünyasının gerçeklerini, gerilimli öyküsüyle birleştiriyor.

26.04.2013 11:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ALTIN KÜRE ADAYI SİNEMA FİLMİ 'ENTRİKA' TV'DE İLK KEZ VE SADECE D-SMART'TA!

Hollywood'un yıldız oyuncularını bir araya getiren ve yönetmeni Nicholas Jarecki'nin ilk uzun metrajlı filmi olma özelliğini taşıyan "Entrika" (Arbitrage), finans dünyasının gerçeklerini, gerilimli öyküsüyle birleştiriyor. Film 69. Altın Küre Ödülleri'nde Richard Gere'e "En İyi Erkek Oyuncu" dalında adaylık getirmişti.

Türkiye'nin önde gelen dijital yayın platformlarından D-Smart, takipçilerini en güzel sinema filmleriyle buluşturmaya devam ediyor. 2012 yapımı "Entrika" (Arbitrage) 28 Nisan Pazar saat 21.00'da TV'de ilk kez ve sadece D-Smart 5. Kanal Smart Sinegold ve HD keyfiyle Smart Sinegold HD'de.

Büyük bir ticaret imparatorluğu yöneten Robert Miller bir gece bir trafik kazası geçirir. Kendisi sağ kurtulur, fakat herkesten gizlediği yasak aşkı kazada can verir. Miller kaza sonrası gizli ilişkisinin ortaya çıkmasını göze alamaz ve riskli bir plan yapar. Tam şirkette her şeyin yoluna girdiğini düşündüğü sırada olayı araştıran dedektif Michael Bryer planlarını alt üst edecektir... Yönetmenliğini ve senaristliğini Nicholas Jarecki'nin üstlendiği filmin kadrosu adeta bir yıldızlar geçidi: bağımsız filmlerle de seyirci karşısına çıkan yetenekli aktör Tim Roth ve Hollywood'un Oscarlı seçkin karakter oyuncularından Susan Srandon'un yanı sıra, "Özel Bir Kadın" ile Türkiye'de tanınan ve bu filmde gösterdiği performansla da beyaz perdeye bir "geri dönüş" gerçekleştiren Richard Gere. Filmin oyuncu kadrosundaki sürpriz ise Fransız güzel Laetitia Casta.

"Arbitrage", 2012'de 69. defa verilen Altın Küre Ödülleri'nde başrol oyuncularından Richard Gere'e "En İyi Erkek Oyuncu" dalında adaylık getirmişti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Entrika' TV'de İlk Kez ve Sadece D-Smart'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement