Enver Ören İçin İlk Mevlit Emşav'dan - Son Dakika
Güncel

Enver Ören İçin İlk Mevlit Emşav'dan

Enver Ören İçin İlk Mevlit Emşav\'dan

Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Karadeniz Temsilciliği, dün vefat eden İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Enver Ören ve şubat ayında şehit olan polisler için mevlit okuttu.

23.02.2013 14:38

Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Karadeniz Temsilciliği, dün vefat eden İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Enver Ören ve şubat ayında şehit olan polisler için mevlit okuttu.

Şubat ayında şehit olan polis memurları Mustafa Zıvalı, Haluk Abdi Uğurtaş, Mehmet Erol, Kemal Karatay, Zafer Demircan, Mehmet Erçin, Erkan Alışır için 110. mevlidini okutan EMŞAV tarafından dün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Enver Ören için de Kur'an-ı Kerim okunarak, dualar edildi. EMŞAV Karadeniz Temsilciliği binasında yapılan mevlide Polisevi Müdürü Murat Alkan, Polis Emeklileri Derneği (PERDER) Samsun Şube Başkanı Metin Çağlarırmak, gaziler ve şehit yakınları katıldı.

EMŞAV Karadeniz Temsilcisi Bilal Erim, mevlit öncesi yaptığı konuşmada, kapı kapı dolaşıp şehit aileler için para toplayanlara itibar edilmemesi gerektiğini belirterek, "Şehitler için para toplayanları görürseniz veya duyarsanız 155 Polis İmdat'ı arayın. Ev ev dolaşarak para toplamaya biz karşıyız. Bağış yapmak isteyen olursa ilgili vakıflarımıza, kurumlara veya derneklere giderek bağışlarını yapabilirler. Türkiye iş adamlarımızdan Enver Ören Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. Allah rahmet etsin. Önceki yıllarımda Enver Ören ile tanışma fırsatı bulmuştum. Enver Ören muhterem ve güzel bir insandı. Geride kalanlara Allah sabırlar versin. Türkiye'de gerek gazetecilik, gerekse haber yönünden Enver Ören ağabeyimizin çok büyük katkıları vardır. Büyük bir şahsiyetti. Bütün şehit aileleri ve yakınları adına yakınlarına başsağlığı diliyoruz" dedi.

Balıkesir'in Erdek ilçesinde mülkiyeti PEDER'e ait olan 150 yataklı huzurevinin temelinin atıldığını belirten PEDER Samsun Şube Başkanı Metin Çağlarırmak ise, "Bu huzurevimizden hepimiz istifade edebileceğiz. Şehit yakınları ve gazilerimiz burada ücretsiz olarak hizmet görecekler. Ayrıca Enver Ören'e Allah'tan rahmet diliyorum. Boşluğu ve yeri doldurulamayacak bir insandı" diye konuştu.

Konuşmaların ardından şubat ayında şehit olan polis memurları ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Enver Ören için Kur'an-ı Kerim okundu ve dua yapıldı. Mevlide katılan şehit yakınlarının duygulandıkları gözlendi. Okunan mevlidin ardından katılanlara ikram yapıldı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Enver Ören İçin İlk Mevlit Emşav'dan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement