Erdemli'de İki Ayrı Yerde Çıkan Yangın Korkuttu - Son Dakika
Güncel

Erdemli'de İki Ayrı Yerde Çıkan Yangın Korkuttu

Erdemli\'de İki Ayrı Yerde Çıkan Yangın Korkuttu

Mersin'in Erdemli ilçesinde iki farklı noktada çıkan yangın itfaiye ekiplerinin 2 saatlik müdahalesinin ardından güçlükle söndürüldü.

30.07.2013 18:59

Mersin'in Erdemli ilçesinde iki farklı noktada çıkan yangın itfaiye ekiplerinin 2 saatlik müdahalesinin ardından güçlükle söndürüldü.

Edinilen bilgeye göre, Alata Bahçe Kültürleri Araştırma İstasyonunun bilimsel amaçla kurduğu ceviz ve portakal bahçelerinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Bahçe çevresindeki çalılıklara da sıçrayan alevler kısa sürede çevreye yayıldı. Vatandaşların haber vermesiyle yangın noktasına çevre belediyelerden onlarca itfaiye aracı sevk edildi. Yangına istasyonda görevli işçiler ise tarımsal ilaçlamada kullanılan araçlarla müdahale etti. Yangının yoğun çalışmayla kontrol altına alındığı sırada Adnan Menderes Mahallesi'nde ikinci bir yangın başladı. Sazlık alan ve limon bahçelerini çevrelen alevler çevredeki evlere yaklaştığı sırada büyük korku yaşandı. Bazı vatandaşlar olup biteni evlerinin damından izledi. Bir gazetecinin bir yandan itfaiye erlerine yardımcı olup diğer taraftan da fotoğraf çekerek görevini sürdürmeye çalışması dikkat çekti.

Yangın helikopteri ve itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu ikinci yangında kontrol altına alınarak soğutma çalışmalarına başlandı. Yangın dolayısıyla meydana gelen hasar konusunda ise henüz bir açıklama yapılmadı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Erdemli'de İki Ayrı Yerde Çıkan Yangın Korkuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement