Erdoğan, 3. Dünya Savaşı İhtimalini Hatırlatıp "Her Şeye Hazır Olacağız!" Dedi - Son Dakika
Güncel

Erdoğan, 3. Dünya Savaşı İhtimalini Hatırlatıp "Her Şeye Hazır Olacağız!" Dedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye'deki ABD üsleriyle ilgili "Niye kuruldu bunlar? Herhalde Rusya'ya karşı kullanacak değil. O zaten 3. dünya savaşı anlamına gelir. Her şeye hazır olacağız!" dedi.

14.03.2018 21:27  Güncelleme: 00:18

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye'deki ABD üsleriyle ilgili "Suriye'de 20 üs kuruldu. Niye kuruldu bunlar? Akla ilk gelen Türkiye ve İran. Her halde Rusya değil. O zaten 3. dünya savaşı anlamına gelir. Her şeye hazır olacağız!" dedi.

TILLERSON'A SORDUM: BUNLARI NEDEN BURAYA GETİRİYORSUNUZ!

İşte Erdoğan'ın konuyla ilgili sözleri:

Amerika'nın burada sınırı mı var. Ne işi var onların burada? Koalisyon güçleri kimle hareket ediyor. Söyleyeyim YPG ile. Onların bu kadar silah mühimmat getirdikleri yere biz Kızılayımız, AFAD ile insani yardım taşıyoruz, aramızdaki fark bu. Sayın Tillerson'a da özellikle anlattım. Bunları buraya neden getiriyorsunuz? İnanır mısınız ses yok.

"HER ŞEYE HAZIR OLACAĞIZ!"

20 tane üs kurdular oraya. Peki bu üsler burada niye var? Akla iki şey gelir; ya Türkiye, ya İran. Her halde Rusya'ya karşı bu işi kullanacak değil. O zaten 3. dünya savaşının ifadesi anlamına gelir. Bunları hep konuşuyoruz. Ama Tıp Bayramı'nda da bunlar konuşmamızda fayda var. Çünkü her şeye hazır olacağız!

Erdoğan, 3. Dünya Savaşı İhtimalini Hatırlatıp "Her Şeye Hazır Olacağız!" Dedi

Son Dakika Güncel Erdoğan, 3. Dünya Savaşı İhtimalini Hatırlatıp 'Her Şeye Hazır Olacağız!' Dedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement