Erdoğan'ın Danışmanından Nevşin Mengü'ye 'Suudi Arabistan' Tepkisi - Son Dakika
Güncel

Erdoğan'ın Danışmanından Nevşin Mengü'ye 'Suudi Arabistan' Tepkisi

Erdoğan\'ın Danışmanından Nevşin Mengü\'ye \'Suudi Arabistan\' Tepkisi

Türkiye'nin Suudi Arabistan'la eğitim işbirliği yapmasını eleştiren CNN Türk spikeri Nevşin Mengü'ye yanıt Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın danışmanı Mustafa Varank'tan geldi.

05.01.2016 09:29  Güncelleme: 11:09

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın danışmanı Mustafa Varank ile CNN Türk spikeri Nevşin Mengü arasında Twitter'da Suudi Arabistan tartışması yaşandı.

"ÖNCE HABERİ OKUYUN BARİ"

Nevşin Mengü kişisel Twitter hesabından "Suudi Arabistan'dan 'eğitim' konusunda yardım istemişiz! Yorum yok!" şeklinde mesaj yazdı ve konuyla ilgili haber linkini paylaştı. Bunun üzerine Mustafa Varank, Mengü'ye, "İşbirliği önermek, ortak üniversite kurmak 'yardım istemek' değildir. 'Yorum yapmadan' önce haberi tam okuyun bari" diye yanıt verdi.

"ÇİN'LE Mİ İŞBİRLİĞİ YAPILSIN?"

Gazeteci Mengü'nün, Varank'ın bu mesajına, "Tam okudum Sayın Varank, ve tam da bu durumu kastediyorum. Suud sisteminin akademik başarısını merak ettim doğrusu!" diye karşılık vermesi üzerine, Varank da, "Türkçe-Arapça eğitim verecek özellikle Suriyeli sığınmacılara dönük bir üniversite için kiminle işbirliği yapılsın? Çinle mi?" diyerek cevap verdi.

Tartışmada son mesajı atan Mengü, Varank'ın tepkisi üzerine, "Gazeteci olarak bu seçimin nedenini merak etmem sanırım suç olmasa gerek. Saygılar" şeklinde yazdı.

İşte ikili arasında geçen o diyalog;

Son Dakika Güncel Erdoğan'ın Danışmanından Nevşin Mengü'ye 'Suudi Arabistan' Tepkisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • MaRdİnLi: Bu nevşin onlarara fena laf sokuyor helal şu korkusuz kıza :)))))) 0 0 Yanıtla
  • Antepli: Suriyeliler için özel üniversite açmadığınız kalmıştı onuda açın da tam olsun diğer üniversitelere sınavsız ğiriyorlardı azmı geldi Türkiye'nin adını da yakında Suriye olarak değiştirirseniz şaşmam 0 0 Yanıtla
  • misafir44: cinle yapin tabi yobazlar 0 0 Yanıtla
  • Vatandaş: Sen bu seçimi merak etmemişsinki merak eden soru sorar ve soru cümlesinde soru işareti olur ünlem değil ???? ama kapağı begendim 0 0 Yanıtla
  • Vatandaş: Kapak fena olmuş ?? 0 0 Yanıtla

Advertisement